Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Oosterwolde
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0516 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Oosterwolde

Schakel direct een professionele ongediertebestrijder in wanneer jouw houten constructie wordt vernield door boktor. Onze professionele boktorbestrijders uit Oosterwolde zijn binnen 24 uur ter plaatse. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Onze vakkundige boktorbestrijders hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Woon je in Oosterwolde of omgeving, zoals Nijeberkoop, Makkinga of Langedijke? Geen probleem, wij komen graag bij je langs. Neem vandaag nog contact met ons op om de boktor in jouw huis professioneel te laten bestrijden.

Schade door boktor

De larven van de boktor brengen enorme schade toe aan allerlei houten constructies, vloeren en meubels. De larven van de boktor komen als eitje op het dode, onbehandelde hout terecht. Eenmaal uit het ei gekomen, boren ze zich tot in de kern van het hout. Daar blijven ze tot wel tien jaar lang zitten en eten hun buik vol met hout. Enorme schade achterlatend, komen ze als volwassen boktorkever uit het hout gekropen. Hierbij laten ze een ovaal gat in het hout achter. De volwassen kever legt vervolgens weer haar eitjes op het hout en zo begint de cyclus weer van voren af aan.

Professionele boktorbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Een specialistische klus is het bestrijden van een boktor zeker! Onze professionele ongediertebestrijders uit Oosterwolde weten met speciale technieken en apparatuur het hout tot in de kern te behandelen tegen de larven van de boktor. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn zeer vakkundig op dit gebied. Kom je uit Oosterwolde of omgeving, zoals Nijeberkoop, Makkinga of Langedijke? Geen probleem, wij staan binnen 24 uur voor je klaar. Voorkom erger en neem vandaag nog contact met ons op. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oosterwolde, Appelscha, Bakkeveen, Donkerbroek, Een West, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Hoornsterzwaag, Jubbega, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Oldeberkoop, Ravenswoud, Waskemeer, Wijnjewoude.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website