Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Oosterhout
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0162 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Oosterhout

Er bestaan wel driehonderd verschillende soorten vlooien. In Nederland houden we het bij de hondenvlo en de kattenvlo. Mensenvlooien komen hier gelukkig vrijwel niet voor! Heb je last van vlooien? Schakel dan direct een ervaren ongediertebestrijder uit jouw regio in. Onze professionele vlooienbestrijders uit Oosterhout zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Binnen 24 uur verlossen wij jou en je huisdieren van de vlooien. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks vakkundig vlooien in Oosterhout, Den Hout, Made, Drimmelen en omgeving, Dat doen we tegen een vast, laag tarief en voorrijkosten rekenen we nooit. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Heb je liever dat we contact met jou opnemen? Laat dan een terugbelverzoek achter.

Van vlo tot vlooienplaag!

Vlooien leggen tot wel honderd eitjes per dag. Dat doen ze in de vacht van je huisdier en in hun mand. Twee weken heeft zo’n eitje nodig om uit te komen. De larven verstoppen zich vervolgens op warme, donkere plekken in je woning. Nog eens twee weken later verpopt de larve zich en weer twee weken later komt de jonge vlo uit. Van vlo tot vlooienplaag is dus slechts een kwestie van tijd!

Vlooienbeet

Een vlooienbeet zorgt voor een rood jeukend vlekje op je huid. Dit wordt veroorzaakt door het speeksel van de vlo. Een allergie voor vlooien komt voor bij mens en dier. Naast rode bultjes krijgen zij een rode uitslag op hun hele lichaam. Krabben is verleidelijk, maar niet aan te raden. Krabben kan namelijk een bacteriële infectie veroorzaken.

Professionele vlooienbestrijding in Oosterhout en omgeving

Er zijn veel middeltjes te koop om van vlooien af te komen. Er is er maar een die écht werkt en dat is een professionele ongediertebestrijder. Onze vakkundige vlooienbestrijders bestrijden dagelijks vlooien en ander ongedierte in Oosterhout en omgeving. Kennis, ervaring en de juiste bestrijdingsmiddelen; onze lokale professionals hebben het allemaal! Wij bestrijden alle soorten ongedierte tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten brengen wij nooit in rekening. Ook niet in Den Hout, Made en Drimmelen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan we bij je op de stoep. Bel ons op onderstaand nummer voor directe hulp en de oplossing voor jouw vlooienprobleem is nabij.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oosterhout, Den Hout, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Hank, Made, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonksveer, 's Gravenmoer.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9485 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 2 minuten geleden
  • SSL beveiligde website