Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0162-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Oosterhout

34 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Oosterhout

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Oosterhout Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Oosterhout. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Oosterhout

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0162-781123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Oosterhout of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Oosteind, Den Hout, Made of Geertruidenberg woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0162-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Vught, Rosmalen, Den Bosch, Waardenburg, Zaltbommel, Raamsdonksveer, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Gorinchem.

Wat valt er onder Oosterhout?
 • Oosteind
 • Den Hout
 • Made
 • Geertruidenberg
 • Raamsdonk
 • Dongen
 • s Gravenmoer
 • Hank
 • Raamsdonksveer
 • Waspik
 • Tilburg
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Oosterhout? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over bedwantsbestrijding in Oosterhout

Wat kost het om bedwantsen te bestrijden?

De kosten van bedwantsenbestrijding in Oosterhout variëren afhankelijk van de ernst van de infestatie en de grootte van het getroffen gebied. Vraag een offerte aan bij de bestrijders van Ongediertebestrijden voor een specifieke prijsopgave.

Kan ik zelf bedwantsen bestrijden?

Hoewel er doe-het-zelf methoden zijn om bedwantsen te bestrijden, is de kans op succes vaak beperkt. Bedwantsen zijn zeer resistent en kunnen zich goed verbergen. Professionele bestrijding met specifieke insecticiden en technieken is de meest effectieve aanpak.

Waar gaan bedwantsen dood van?

Bedwantsen gaan dood door hoge temperaturen (boven de 60°C) en van bepaalde insecticiden. Professionele bestrijders in Oosterhout gebruiken vaak een combinatie van hittebehandelingen en chemische middelen om bedwantsen effectief uit te roeien.

Hoe kun je bedwantsen het beste bestrijden?

De beste manier om bedwantsen te bestrijden is door een gecombineerde aanpak. Deze bestaat uit professionele hittebehandelingen en het gebruik van specifieke insecticiden. Het is ook belangrijk om alle kleding en beddengoed op hoge temperatuur te wassen en regelmatig de slaapkamer grondig te reinigen.

Wat is de natuurlijke vijand van de bedwants?

Enkele natuurlijke vijanden van bedwantsen zijn spinnen, sommige soorten mieren, kakkerlakken en het roofzuchtige insect ‘piratenwants’. Deze predatoren kunnen echter in een huishoudelijke omgeving slechts beperkt bijdragen aan de bestrijding van bedwantsen.

Hoe weet je zeker of je bedwantsen hebt?

Om zeker te weten of je bedwantsen hebt, kun je letten op tekenen zoals kleine, jeukende beten op de huid, bloedvlekjes op lakens, en kleine donkere uitwerpselen op matrassen of beddengoed. Het zien van de daadwerkelijke bedwantsen, die heel klein en plat zijn, is uiteraard ook een duidelijk teken.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

34 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Bedwantsen bestrijden Oosterhout

Jeuk en kleine rode bultjes die lijken op muggenbulten zijn tekenen dat je mogelijk last hebt van bedwantsen. Onze ervaren ongediertebestrijder uit Oosterhout lost dit probleem binnen 24 uur vakkundig voor je op. Wij bestrijden zeven dagen in de week en ook buiten Oosterhout staan wij 24/7 voor je klaar. Ook als je in Oosteind, Den Hout, Made of Geertruidenberg woont, onze lokale ongediertebestrijder in Oosterhout is altijd in de buurt en rekent geen voorrijkosten. Onze professionals bestrijden altijd tegen een vast, laag tarief. Voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak neem je vandaag nog contact met ons op via 0162-781123.

Wat is een bedwants?

De bedwants, ook wel wandluis of bedluis genoemd, is een parasitair insect van ongeveer zes millimeter lang, voorzien van twee kleine vleugels op het halsschild en bruin tot roodbruin gekleurd. De bedwants leeft op veel plekken, veelal in hotels of andere accommodaties. Na een overnachting bij een accommodatie met bedwantsen is het goed mogelijk dat je deze insecten meeneemt naar huis. Naden en kieren van je bed en matras dien je altijd te controleren op uitwerpselen (kleine zwarte puntjes), net als je eigen spullen voordat je gaat slapen. Het zien van één bedwants staat garant voor meerderen!

Bedwantsen in je huis?

Een bedwants heeft bloed nodig om zich voort te planten. Zij verstoppen zich dan ook het liefst aan het hoofdeind van je bed. Voornamelijk ’s nachts leven deze insecten om zich te voeden met jouw bloed. Bedwantsen zijn gevaarlijk wanneer je te vaak gestoken wordt. Onwel voelen of besmet raken met ziektekiemen zijn tekenen waar je op moet letten. Het is dus van belang dat je er snel bij bent met bestrijden! Doe dit niet zelf, maar schakel onze professionele bedwantsenbestrijder in Oosterhout in.

Professionele bedwantsenbestrijding in Oosterhout en omgeving

Merk je dat je bedwantsen hebt? Zorg dan dat je alle spullen laat staan. Wanneer je voorwerpen met bedwantsen verplaatst, maak je de plaag alleen maar erger. Onze ervaren ongediertebestrijder uit Oosterhout bestrijdt de bedwants voor je, 24/7 binnen 24 uur. Uiteraard is dit zonder voorrijkosten, ook als je in Oosteind, Den Hout, Made of Geertruidenberg woont. Onze bedwantsenbestrijding specialist bespaart je veel tijd, moeite en geld. Wij zorgen ervoor dat de plaag écht weggaat en de bedwantsen zich dus niet verder verspreiden. Onze lokale professional zorgt voor vakkundig werk, zodat je er snel vanaf bent. Bel ons of laat je telefoonnummer achter, zodat wij je direct terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!