Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Ommen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0529 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Ommen

Heb jij een wespennest ontdekt rondom je huis? Probeer deze nooit zelf te verwijderen! Schakel in plaats daarvan de hulp in van onze professionele wespenbestrijders uit Ommen. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse om jou op een veilige manier van de wespen te verhelpen. Wij zijn werkzaam in heel Ommen en omgeving, dus ook in Stegeren, Laag Zuthem en Giethmen. Je kunt ons 24/7 bereiken voor het vakkundig bestrijden van een wespennest en wij hanteren daarvoor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen we geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze lokale professionals.

Hoe vind je het wespennest?

In het voorjaar begint de wespenkoningin met het bouwen van een wespennest. Hiervoor zoekt ze een plek die goed verstopt zit. Dit kan bijvoorbeeld ergens hoog in een boom zijn, maar ook kiest ze hier vaak de grond, jouw spouwmuur of dak voor. Wanneer het nest eenmaal op zijn plek zit, zie je hier vele wespen steeds druk in en uit vliegen. Het wespennest zelf zie je echter vaak niet. Heb jij een nest in je huis of tuin? Geen nood. Deze bestrijden onze ongediertebestrijders snel en effectief. Wespen gebruiken een nest nooit opnieuw, dus wanneer het nest bestreden is, is het verwijderen in principe onnodig.

Kan je een wespennest zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van een wespennest is sterk af te raden. Wespen worden erg agressief en twijfelen dan niet twijfelen om direct te steken wanneer ze zich bedreigd voelen. Ze vallen je zelfs in een zwerm aan, waardoor jij achterblijft met meerdere steken. Stop ook nooit de invliegopening dicht, wespen zoeken dan een andere uitweg. Met hun sterke kaken vreten ze zich gemakkelijk een weg door beton en baksteen en komen zo jouw huis binnen. Het gevolg is dan een zeer agressieve zwerm van wespen binnen in je huis. Genoeg reden om het zelf bestrijden achterwege te laten en professionele hulp in te schakelen.

Professionele wespenbestrijding in Ommen en omgeving

Wanneer je onze professionele wespenbestrijders uit Ommen inschakelt, zijn de wespen binnen 24 uur bestreden. Dit altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Dit geldt in Ommen, maar ook als je in Stegeren, Laag Zuthem of Giethmen woont, staan we direct voor je klaar. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar voor een afspraak of voor meer informatie. Ook kun je je gegevens hier achterlaten, dan bellen we je terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Ommen, Arriën, Dalfsen, Giethmen, Laag Zuthem, Nieuwleusen, Punthorst, Stegeren, Vilsteren.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website