Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0529-781123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Ommen

16 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Ommen

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Ommen Expert aan het woord

Mijn naam is Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Ommen. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Ommen

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0529-781123
WAAR Bert WERKT Werkgebied

Woon je in Ommen of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Ommen, Arriën, Dalfsen of Giethmen woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 0529-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen, Staphorst.

Wat valt er onder Ommen?
 • Ommen
 • Arriën
 • Dalfsen
 • Giethmen
 • Laag Zuthem
 • Nieuwleusen
 • Punthorst
 • Stegeren
 • Vilsteren
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Ommen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Wespen bestrijden Ommen

Heb jij een wespennest ontdekt rondom je huis? Probeer deze nooit zelf te verwijderen! Schakel in plaats daarvan de hulp in van onze professionele wespenbestrijder in Ommen. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse om jou op een veilige manier van de wespen te verhelpen. Wij zijn werkzaam in heel Ommen en omgeving, dus ook in Stegeren, Laag Zuthem en Giethmen. Je kunt ons 24/7 bereiken voor het vakkundig bestrijden van een wespennest en wij hanteren daarvoor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen we geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak binnen 24 uur naar 0529-781123 of laat je direct terugbellen door onze lokale professionals.

Hoe vind je het wespennest?

In het voorjaar begint de wespenkoningin met het bouwen van een wespennest. Hiervoor zoekt ze een plek die goed verstopt zit. Dit kan bijvoorbeeld ergens hoog in een boom zijn, maar ook kiest ze hier vaak de grond, jouw spouwmuur of dak voor. Wanneer het nest eenmaal op zijn plek zit, zie je hier vele wespen steeds druk in en uit vliegen. Het wespennest zelf zie je echter vaak niet. Heb jij een nest in je huis of tuin? Geen nood. Deze bestrijden onze ongediertebestrijders snel en effectief. Wespen gebruiken een nest nooit opnieuw, dus wanneer het nest bestreden is, is het verwijderen in principe onnodig.

Kan je een wespennest zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van een wespennest is sterk af te raden. Wespen worden erg agressief en twijfelen dan niet twijfelen om direct te steken wanneer ze zich bedreigd voelen. Ze vallen je zelfs in een zwerm aan, waardoor jij achterblijft met meerdere steken. Stop ook nooit de invliegopening dicht, wespen zoeken dan een andere uitweg. Met hun sterke kaken vreten ze zich gemakkelijk een weg door beton en baksteen en komen zo jouw huis binnen. Het gevolg is dan een zeer agressieve zwerm van wespen binnen in je huis. Genoeg reden om het zelf bestrijden achterwege te laten en professionele wespenbestrijding in te schakelen.

Professionele wespenbestrijding in Ommen en omgeving

Wanneer je onze professionele wespenbestrijders uit Ommen inschakelt, zijn de wespen binnen 24 uur bestreden. Dit altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Dit geldt in Ommen, maar ook als je in Stegeren, Laag Zuthem of Giethmen woont, staan we direct voor je klaar. Onze lokale ongediertebestrijders uit Ommen zijn 24/7 bereikbaar voor een afspraak of voor meer informatie. Ook kun je je gegevens hier achterlaten, dan bellen we je terug.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!