Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0529-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Ommen

16 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Ommen

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Ommen Expert aan het woord

Mijn naam is Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Ommen. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Ommen

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0529-781123
WAAR Bert WERKT Werkgebied

Woon je in Ommen of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Ommen, Arriën, Dalfsen of Giethmen woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen, Staphorst.

Wat valt er onder Ommen?
 • Ommen
 • Arriën
 • Dalfsen
 • Giethmen
 • Laag Zuthem
 • Nieuwleusen
 • Punthorst
 • Stegeren
 • Vilsteren
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Ommen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Vlooien bestrijden Ommen

Stel je voor, je komt net terug van vakantie en je huis woedt zich in een vlooienplaag. Erg vervelend en bovendien lastig van af te komen. Gelukkig is directe hulp dichtbij. Onze professionele vlooienbestrijder in Ommen staat 24/7 voor je klaar met een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij werken tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Dit geldt als je in Ommen woont, maar ook in Arriën, Stegeren en Laag Zuthem bestrijden onze lokale professionals binnen 24 uur vakkundig jouw vlooien. Bel voor een afspraak of voor meer informatie met ons telefoonnummer 0529-781123.

Hoe leven vlooien?

Vlooien verstoppen zich op de huid van jouw huisdier en leggen daar wel honderd eitjes per dag in. Meestal vallen deze eitjes vrijwel direct van het lichaam af en verspreiden zich op die manier in de omgeving. Na zo’n twee weken komen de eitjes van de vlooien uit. De larven verbergen zich dan in warme, donkere plekjes in jouw huis en voeden zich met huidschilfers van mensen en dieren. Wanneer er twee weken zijn verstreken, vormt de larve een cocon. Nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Deze jonge vlo gaat direct op zoek naar een bloedmaaltijd om vervolgens haar eitjes te leggen, en zo is de cyclus weer rond.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn zogeheten ‘bloedparasieten’ en voeden zich met het bloed van jouw hond of kat. De vraag is echter, wanneer ontstaat een vlooienplaag? Dit gebeurt vaak wanneer er gedurende een bepaalde periode weinig tot geen activiteit in jouw huis is geweest, zoals wanneer je op vakantie bent. Gedurende die periode rijpen de coconnen met daarin de nieuwe vlooien. Door het gebrek aan trillingen in huis komen ze echter niet uit. Wanneer je dan thuiskomt van vakantie, komen alle coconnen ineens tegelijkertijd uit. Dan is een vlooienplaag een feit.

Kan je vlooien zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van vlooien is onbegonnen werk. Er zijn wel degelijk bestrijdingsmiddelen tegen vlooien in de verkoop, maar deze werken enkel wanneer de vlo er direct mee in contact komt. De eitjes en coconnen gaan niet dood en komen alsnog uit, waarna de cyclus weer van voor af aan begint. Professionele bestrijdingsmiddelen hebben een residuele werking; er blijft dan een onzichtbaar laagje achter. Op deze manier gaan de nieuwe vlooien alsnog dood wanneer zij uitkomen en met dit laagje in contact komen. Alleen op deze manier wordt de cyclus doorbroken en ben je effectief van de vlooienplaag verholpen.

Professionele vlooienbestrijding in Ommen en omgeving

Heb jij last van vlooien? Bespaar jezelf de tijd en moeite en neem direct contact op met onze professionele vlooienbestrijders uit Ommen. Voor een afspraak binnen 24 uur zijn wij ieder moment van de dag te bereiken. Vlooienbestrijding tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten te rekenen, bieden we jou een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem. In Ommen, maar ook in Arriën, Stegeren, Laag Zuthem of andere plaatsen in deze omgeving staan we 24/7 voor je klaar. Bel voor een afspraak of voor meer informatie met ons telefoonnummer. Of laat direct terugbellen door onze lokale professionals.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!