Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Ommen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0529 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Ommen

Stel je voor, je komt net terug van vakantie en je huis woedt zich in een vlooienplaag. Erg vervelend en bovendien lastig van af te komen. Gelukkig is directe hulp dichtbij. Onze professionele vlooienbestrijders uit Ommen staan 24/7 voor je klaar met een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij werken tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Dit geldt als je in Ommen woont, maar ook in Arriën, Stegeren en Laag Zuthem bestrijden onze lokale professionals binnen 24 uur vakkundig jouw vlooien. Bel voor een afspraak of voor meer informatie met ons telefoonnummer.

Hoe leven vlooien?

Vlooien verstoppen zich op de huid van jouw huisdier en leggen daar wel honderd eitjes per dag in. Meestal vallen deze eitjes vrijwel direct van het lichaam af en verspreiden zich op die manier in de omgeving. Na zo’n twee weken komen de eitjes van de vlooien uit. De larven verbergen zich dan in warme, donkere plekjes in jouw huis en voeden zich met huidschilfers van mensen en dieren. Wanneer er twee weken zijn verstreken, vormt de larve een cocon. Nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Deze jonge vlo gaat direct op zoek naar een bloedmaaltijd om vervolgens haar eitjes te leggen, en zo is de cyclus weer rond.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn zogeheten ‘bloedparasieten’ en voeden zich met het bloed van jouw hond of kat. De vraag is echter, wanneer ontstaat een vlooienplaag? Dit gebeurt vaak wanneer er gedurende een bepaalde periode weinig tot geen activiteit in jouw huis is geweest, zoals wanneer je op vakantie bent. Gedurende die periode rijpen de coconnen met daarin de nieuwe vlooien. Door het gebrek aan trillingen in huis komen ze echter niet uit. Wanneer je dan thuiskomt van vakantie, komen alle coconnen ineens tegelijkertijd uit. Dan is een vlooienplaag een feit.

Kan je vlooien zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van vlooien is onbegonnen werk. Er zijn wel degelijk bestrijdingsmiddelen tegen vlooien in de verkoop, maar deze werken enkel wanneer de vlo er direct mee in contact komt. De eitjes en coconnen gaan niet dood en komen alsnog uit, waarna de cyclus weer van voor af aan begint. Professionele bestrijdingsmiddelen hebben een residuele werking; er blijft dan een onzichtbaar laagje achter. Op deze manier gaan de nieuwe vlooien alsnog dood wanneer zij uitkomen en met dit laagje in contact komen. Alleen op deze manier wordt de cyclus doorbroken en ben je effectief van de vlooienplaag verholpen.

Professionele vlooienbestrijding in Ommen en omgeving

Heb jij last van vlooien? Bespaar jezelf de tijd en moeite en neem direct contact op met onze professionele vlooienbestrijders uit Ommen. Voor een afspraak binnen 24 uur zijn wij ieder moment van de dag te bereiken. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten te rekenen, bieden we jou een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem. In Ommen, maar ook in Arriën, Stegeren, Laag Zuthem of andere plaatsen in deze omgeving staan we 24/7 voor je klaar. Bel voor een afspraak of voor meer informatie met ons telefoonnummer. Of laat direct terugbellen door onze lokale professionals.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Ommen, Arriën, Dalfsen, Giethmen, Laag Zuthem, Nieuwleusen, Punthorst, Stegeren, Vilsteren.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 12 minuten geleden
  • SSL beveiligde website