Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Ommen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0529 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Ommen

Ondervind je veel overlast van motmuggen? Onze professionele motmuggenbestrijders uit Ommen bieden jou 24/7 directe hulp. Als je nu contact met ons opneemt, zijn wij binnen 24 uur ter plaatse met een vakkundige oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Naast dat we in Ommen ongedierte snel en effectief bestrijden, zijn we ook actief in de omgeving, zoals in Stegeren, Laag Zuthem of Giethmen. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Motmuggen

Een motmug is een klein, dichtbehaard insect die je vooral tegenkomt bij lekker warm weer. Motmuggen zijn vooral te herkennen aan hun hartvormige vleugels, welke lijken op die van een vlinder. Motmuggen leven in de buurt van rottend, organisch materiaal met stilstaand water. Deze leefomstandigheden vind je vooral in lekkende of verstopte riolen en afvoerleidingen, in regentonnen en in dakgoten. Motmuggen leggen hun eitjes in deze drab.

Last van motmuggen?

De motmug legt per keer wel zo’n tweehonderd eitjes. Na enkele dagen komen deze eitjes al uit. Een plaag van motmuggen is dus zo gevormd en veroorzaakt met deze hoeveelheid enorme overlast. Motmuggen dragen veel bacteriën bij zich, omdat ze in vieze omstandigheden leven. Een motmug is dus met name erg schadelijk bij jou thuis in de keuken, in de gezondheidszorg, bij restaurants of in de voedingsmiddelenindustrie. De aanwezigheid van motmuggen heeft altijd een oorzaak. Naast dat je motmuggen dient te bestrijden, dient ook de oorzaak te worden opgelost. Denk hierbij aan een lek of verstopping.

Professionele motmuggenbestrijding in Ommen en omgeving

Omdat het enorm lastig is zelf motmuggen te bestrijden, raden we je aan professionele motmuggenbestrijder in te schakelen. En die hebben wij! Onze lokale professionals uit Ommen zijn dagelijks werkzaam in Ommen en omgeving en bestrijden dus ook jouw ongedierte als je in Stegeren, Laag Zuthem of Giethmen woont. Binnen 24 uur zorgen ervoor dat de motmuggen en hun eitjes vakkundig worden verwijderd. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Ommen, Arriën, Dalfsen, Giethmen, Laag Zuthem, Nieuwleusen, Punthorst, Stegeren, Vilsteren.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9279 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 1 minuten geleden
  • SSL beveiligde website