Mogen wij je helpen?

Kakkerlakken bestrijding in Ommen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0529 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Kakkerlakken bestrijden in Ommen

Kakkerlakken, het zijn de vieze beesten die je zo snel mogelijk je huis uit wilt hebben. Bel hiervoor direct met onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Ommen en wij helpen je binnen 24 uur van jouw kakkerlakkenprobleem af. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en binnen no-time de oplossing. Ook in de omgeving van Ommen staan wij voor je klaar. Dus ook wanneer je in Vilsteren, Arriën of Stegeren woont, komen onze bestrijders voor een vaste, lage prijs bij je langs. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Leven van een kakkerlak

Hoe leeft een kakkerlak nu eigenlijk? Kakkerlakken hebben maar weinig voedsel nodig. Ze zijn alleseters en kunnen op een vetdruppel een maand leven. Kakkerlakken leven op donkere, warme plaatsen en dragen hun eitjes uitwendig. Dit eipakketje draagt zo’n 32 jonge kakkerlakken die allemaal tegelijk uit komen. Jonge kakkerlakken zijn binnen twee maanden geslachtsrijp en klaar om zichzelf voort te planten.

Kakkerlakkenplaag

Een kakkerlakkenplaag is gemakkelijk te herkennen. Het beestje laat een sterke, onaangename geur achter in huis. Ook de uitwerpselen zijn gemakkelijk te herkennen. Ze zien eruit als koffiedik dat je overal in hoeken, naden en kieren kan vinden. Kakkerlakken houden niet van licht, dus je ziet ze overdag niet snel. Een kakkerlak plant zich enorm snel voort. Het is daarom van belang dat de kakkerlak zo snel mogelijk bestreden wordt.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Ommen en omgeving

Laat kakkerlakken zo snel mogelijk bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Ommen helpen je graag met de vakkundige bestrijding van jouw kakkerlakkenplaag. Door onze jarenlange ervaring in ongediertebestrijding beschikken wij over de kennis en kunde om jouw kakkerlakkenprobleem binnen 24 uur op te lossen. Wij hanteren voor de bestrijding een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook wanneer je in Vilsteren, Arriën of Stegeren woont, staan onze lokale professionals voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je graag directe hulp. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan hoor je direct van ons.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Ommen, Arriën, Dalfsen, Giethmen, Laag Zuthem, Nieuwleusen, Punthorst, Stegeren, Vilsteren.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 6 minuten geleden
  • SSL beveiligde website