Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Ommen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0529 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Ommen

Een bedwants wordt ook wel een wandluis, bedluis of bedbug genoemd. Het ongedierte wordt niet zonder reden zo genoemd. Een bedwants bevindt zich graag in jouw bed dichtbij jou in de buurt. Een bedwants houdt zichzelf namelijk in leven door zich te voeden met het bloed van mensen (of dieren). Eenmaal verzadigd, gaan ze weer terug naar hun donkere schuilplaatsen. Bedwantsen verspreiden en breiden zich gemakkelijk uit. Om te voorkomen dat jouw bedwantsenprobleem uitgroeit tot een echte plaag schakel je onze professionele bedwantsenbestrijders uit Ommen in. Wij hebben de benodigde kennis en jarenlange ervaring in het bestrijden van bedwantsen. Ook als je in Nieuwleusen, Punthorst of Dalfsen woont, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jou bedwantsenprobleem. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel vandaag nog met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialist.

Bedwantsen herkennen

Je herkent de bedwants in huis op verschillende manieren. Bedwantsen houden niet van licht en verstoppen zich daarom op donkere plaatsen rondom jouw bed. Bij sporen van een bedwants moet je denken aan bruinzwarte puntjes op je lakens, stopcontacten, plinten, behang en meubels of donkere vervellingshuidjes tussen de naden van je matras. De bruinzwarte puntjes zijn uitwerpselen van de bedwants. Een beet van de bedwants lijkt op een gewone muggenbult. De beet jeukt een aantal dagen ontzettend. Sommige mensen zijn overgevoelig, waardoor er bij hen grote, rode bulten ontstaan. De eerste tekenen waaraan je herkent dat je met bedwantsen te maken hebt, zijn de bulten op je lichaam waar je ’s ochtends mee wakker wordt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Ommen en omgeving

Heb jij bedwantsen in je bed en wil je daar meteen vanaf? Schakel onze professionele bedwantsenbestrijders uit Ommen in. Dankzij de jarenlange ervaring van onze lokale professionals is een snelle, effectieve bestrijding van bedwantsen binnen jouw handbereik. Voor een vaste, lage prijs bieden wij jou de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Ons werkgebied is heel Ommen en omgeving, dus ook als je in Nieuwleusen, Punthorst of Dalfsen woont, komen wij bij je langs zonder voorrijkosten te rekenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de bedwantsen in jouw bed. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze bedwantsenspecialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Ommen, Arriën, Dalfsen, Giethmen, Laag Zuthem, Nieuwleusen, Punthorst, Stegeren, Vilsteren.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 18 minuten geleden
  • SSL beveiligde website