Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Noord-Scharwoude
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0226 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Papiervisjes bestrijden in Noord-Scharwoude

Woon je in Noord-Scharwoude, Oude Niedorp, ’t Veld of Zijdewind? En heb je last van papiervisjes? Vertrouw dan op de expertise van een professionele papiervisjesbestrijder bij jou uit de buurt. Onze lokale professionals uit Noord-Scharwoude zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar met een oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij dagelijks papiervisjes in Noord-Scharwoude en omgeving. Voorrijkosten rekenen we niet! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat een terugbelverzoek achter. Dit doe je door hiernaast je gegevens achter te laten. Ook zijn wij 24/7 te bereiken voor vrijblijvend advies of meer informatie over het uitvoeren van een bestrijding.

Hoe leven papiervisjes?

Papiervisjes hebben een lang, plat lichaam en worden ongeveer vijftien millimeter lang. Hun lichaamskleur varieert en is bedekt met zilverkleurige schubben. Het uiterlijk van papiervisjes lijkt erg op dat van ovenvisjes en zilvervisjes. Met het ongeoefende, blote oog zijn de verschillen tussen deze drie nauwelijks te zien. Overeenkomst tussen deze drie is dat ze veel materiële schade aanrichten.

Richten papiervisjes schade aan?

Papiervisjes leven van behang, boeken en kleding. Een papiervisje leeft zo’n twee tot acht jaar. Met name op plaatsen waar waardevolle documenten worden bewaard, zoals archieven en musea, is het papiervisjes zeer ongewenst. Maar ook in ons huis zien we ze liever niet. We houden onze fotoboeken, literatuur en belangrijke documenten liever onaangetast.

Professionele papiervisjesbestrijding in Noord-Scharwoude en omgeving

Zelf papiervisjes bestrijden is vrijwel onmogelijk. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw papiervisjes adviseren we je om een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in te schakelen. Onze lokale papiervisjesbestrijder uit Noord-Scharwoude bestrijdt dagelijks vakkundig papiervisjes. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van papiervisjes en veel kennis van hun leefwijze en weten hoe we ze moeten bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Voor een vaste, lage prijs bestrijden we papiervisjes in Noord-Scharwoude, Oude Niedorp, ’t Veld en Zijdewind. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat een terugbelverzoek achter.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Burgerbrug, Hensbroek, Hoogwoud, Nieuwe Niedorp, Obdam, Opmeer, Oude Niedorp, Oudkarspel, Petten, Spanbroek, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Zijdewind, Zuid-Scharwoude.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9267 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 19 minuten geleden
 • SSL beveiligde website