Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Noord-Scharwoude
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0226 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Ovenvisjes bestrijden in Noord-Scharwoude

Ovenvisjes zijn gek op papier. Eenmaal in huis beschadigen ze documenten, (foto)boeken en behang. Een ovenvisje is familie van het zilvervisje en papiervisje en vaak moeilijk te herkennen. Heb je last van ovenvisjes wil je ze snel en effectief laten bestrijden? Neem dan nu contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Noord-Scharwoude. Wij zijn 24/7 bereikbaar en onze ongediertebestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar. Binnen no-time is jouw ovenvisjesprobleem opgelost tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten. Woon je in Noord-Scharwoude, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp of ’t Veld en heb je last van ovenvisjes? Vertrouw dan op de ervaring van een lokale professional. Bel nu voor een afspraak of laat een terugbelverzoek achter.

Ovenvisjes, niet te eten!

Een ovenvisje is familie van het papiervisje en zilvervisje. Ongedierte dus! Ovenvisjes vind je meestal in ruimtes waar het lekker warm en niet al te droog is. Rond de oven in de keuken of in de buurt van de verwarmingsketel. Je ziet ovenvisjes steeds vaker in woningen, maar ze hebben een voorkeur voor bakkerijen en restaurants. Ovenvisjes zijn hoofdzakelijk ’s nachts actief.

Wat doet een ovenvisje in mijn huis?

Ovenvisjes leven van de cellulose dat zit in papier en karton. Iets wat iedereen in huis heeft. Verstopt in boeken, kranten, papier of kleding komen ze je huis binnen. De eitjes van een ovenvisje zijn klein en worden vaak niet opgemerkt. Voor je het weet, is er sprake van een plaag!  Ovenvisjes houden van warmte en ze verschuilen zich bij voorkeur in de buurt van de cv-ketel. Of in ruimtes waar cv-leidingen lopen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Noord-Scharwoude en omgeving

Ovenvisjes, het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Voor een vakkundige bestrijding van jouw ovenvisjes schakel je jouw ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Noord-Scharwoude zijn dag en nacht voor jou bereikbaar. Ook in het weekend. Na het maken van een afspraak bestrijden onze lokale professionals de ovenvisjes in jouw huis binnen 24 uur. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wij bestrijden dagelijks ongedierte in Noord-Scharwoude, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp en ’t Veld. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Burgerbrug, Hensbroek, Hoogwoud, Nieuwe Niedorp, Obdam, Opmeer, Oude Niedorp, Oudkarspel, Petten, Spanbroek, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Zijdewind, Zuid-Scharwoude.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 8775 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 2 minuten geleden
 • SSL beveiligde website