Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Nijmegen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
024 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Nijmegen

Wanneer jij last hebt van mieren in je huis of tuin schakel je natuurlijk een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in. Woon je in Nijmegen of omgeving? Onze professionele mierenbestrijders uit Nijmegen bestrijden dagelijks mierennesten in heel Nijmegen en omgeving, zoals Molenhoek, Mook en Plasmolen. Onze lokale professionals bieden 24/7 directe hulp en hebben al binnen 24 uur de oplossing voor jouw mierenprobleem. Hiervoor hanteren wij een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via ons  telefoonnummer. Of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou meteen terug.

De mier

Dat mieren sociale insecten zijn, blijkt wel. Ze leven namelijk altijd in kolonies. Overal ter wereld komen mieren voor, omdat ze zich aan elke leefomgeving aan weten te passen en zijn daarom bij uitstek de meest succesvolle diergroepen. De mieren die bij ons vaak voorkomen, bouwen hun nesten vaak in de grond of in holle boomstammen. Mieren zijn gek op zoetigheden en zijn altijd op zoek naar voedsel vanuit hun nest. Door middel van reuksporen maken ze vaste routes naar hun voedselbronnen. Binnen de kortste keren tref je de mieren ook in jouw keuken aan.

Mierenlokdoosjes

Mierenlokdozen bevatten een geurstof die voor mieren onweerstaanbaar is. De geurstof is gebaseerd op de feromonen die mieren uitscheiden. Feromonen zijn de seksuele lokstoffen.. Om het feit dat mieren zich continu willen voorplanten, zijn deze feromonen onweerstaanbaar voor mieren en heeft dit een aantrekkende werking op mieren. Binnen no-time zitten je mierenlokdoosjes vol met mieren, maar niet op de juiste manier. Je krijgt er alleen maar meer last van. Schakel daarom een ervaren ongediertebestrijder in die de mieren op de juiste manier weet te bestrijden.

Professionele mierenbestrijding in Nijmegen en omgeving

In heel Nijmegen en omgeving bestrijden onze professionele mierenbestrijders uit Nijmegen dagelijks mieren. Onze lokale professionals bieden binnen 24 uur directe hulp. Wij sporen de bron op en zorgen voor een snelle, effectieve bestrijding. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Dus ook als je in Molenhoek, Mook of Plasmolen een oplossing wil voor je mierenprobleem. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je vandaag nog terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Nijmegen, Balgoij, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Leur, Leuth, Malden, Middelaar, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Ooij, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Ubbergen, Weurt, Wijchen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9332 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website