Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Neede
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0545 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Neede

Het zijn vaak de kleine insecten die de meeste overlast veroorzaken. Nu zijn ovenvisjes niet erg gevaarlijk, maar de aanwezigheid van deze insecten zorgen wel voor overlast. Heb je last van ovenvisjes? Neem dan nu contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Neede. Binnen 24 uur bieden wij een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Hiervoor hanteren onze lokale professionals een vast, laag tarief. Ook als je in Rekken, Rietmolen of Borculo woont, komen wij jouw ovenvisjes vakkundig bestrijden. Zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe herken ik een ovenvisje?

Ovenvisjes zijn familie van het zilvervisje en het papiervisje en behoren allen tot de orde van de franjestaarten. Ovenvisjes zijn zo rond de twaalf millimeter lang, hebben zes poten en een aantal lange antennes op hun kop. Je herkent ze aan hun donkergrijze kleur, welke bedekt zijn met fijne schubben. Ovenvisjes worden vaak verward met het zilvervisje, maar het ovenvisje is kleiner en meer behaard.

Hoe leeft het ovenvisje?

Ovenvisjes houden van warme, niet al te droge plaatsen. Denk hierbij aan keukens, bakkerijen en restaurants. Net als papiervisjes eten de ovenvisjes hoofdzakelijk koolhydraten. Koolhydraten zitten bijvoorbeeld in papier en textiel verwerkt. Ovenvisjes vreten dus aan belangrijke documenten, boeken, schilderijen, behang, maar ook aan jouw kleding. Aan de schade hieraan zijn ovenvisjes te herkennen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Neede en omgeving

Heb je last van een ovenvisjesplaag? Dan hebben wij een snelle, effectieve oplossing. Wij hebben namelijk professionele ovenvisjesbestrijders uit Neede die binnen 24 uur voor je deur staan om jouw ovenvisjesplaag te verwijderen. Het bestrijden van ovenvisjes doen wij tegen een vast, laag tarief. Onze lokale professionals zijn niet alleen in Neede actief. Ook in Rekken, Rietmolen of Borculo komen wij bij jou langs om een oplossing te vinden voor jouw ovenvisjesprobleem. De voorrijkosten brengen wij niet in rekening. Bel ons zo snel mogelijk voor een afspraak als je last hebt van ovenvisjes. Ook voor vrijblijvend advies en meer informatie kun je bij ons terecht. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Neede, Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Rekken, Rietmolen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9332 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website