Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Han is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0545-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Neede

2 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • CPMV gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Han en maak direct een afspraak.

Bel direct met Han

Stuur een mail

Stuur een mail en Han neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Han belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Neede

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Neede Expert aan het woord

Mijn naam is Han van Plaagdierbeheersing.nu. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Neede. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Han Wolterinck
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Neede

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Han van Plaagdierbeheersing.nu is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Han en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Han kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0545-781123
WAAR Han WERKT Werkgebied

Woon je in Neede of omgeving, dan staan Han en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Neede, Borculo, Eibergen of Geesteren woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0545-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Han is actief in omgeving Winterswijk, Groenlo, Neede.

Wat valt er onder Neede?
 • Neede
 • Borculo
 • Eibergen
 • Geesteren
 • Gelselaar
 • Haarlo
 • Rekken
 • Rietmolen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Neede? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Han van Plaagdierbeheersing.nu

2 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Boktorren bestrijden Neede

Boktor zijn kleine insecten die leven van hout. Wanneer je last hebt van boktor in je huis veroorzaakt dit enorme schade aan je woning. Vooral wanneer je hier niets aan doet, wordt de schade aan je huis aanzienlijk. Het beste is de boktor gelijk te bestrijden wanneer je deze ontdekt. Dit laat je het best doen door een professionele ongediertebestrijder. Onze vakkundige boktorrenbestrijders uit Neede zijn dagelijks werkzaam om boktor te bestrijden in Neede en omgeving. Voor een vaste, lage prijs. Dus ook als je in Rekken, Rietmolen of Borculo woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw boktorprobleem. Geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Boktor in huis?

Boktor komt vaak niet van buiten binnen. Een vrouwtje legt namelijk tot wel tweehonderd eitjes in je houten vloer, meubel of andere houten constructie, waardoor boktor waarschijnlijk al langere tijd in je huis zit. Na een aantal weken komen de eitjes uit en boren de larven zich vrijwel direct in het hout. Wanneer deze larven eenmaal in het hout zitten, leven zij hier tot wel tien jaar. In deze jaren vreten zij het hout tot in de kern aan en richten hierdoor enorme schade aan in je huis. Wanneer je boktor denkt te hebben, luidt het advies ook om direct een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen voor boktorrenbestrijding.

Is boktor schadelijk?

Je kunt je voorstellen dat wanneer een boktor tweehonderd eitjes legt en de beestjes tot wel tien jaar blijven zitten in het hout in je huis, zij dan enorme schade aanrichten. Vaak zit boktor met velen in het hout en eten dit hout tot in de kern op. De dikke balken in je huis veranderen langzaam tot stof. De draagbalk van je huis heeft op den duur dus absoluut geen steunende functie meer, maar vormt eerder een gevaar voor je huis. Vaak moet de houten constructie van je huis compleet worden vervangen om instortingsgevaar te voorkomen.

Professionele boktorbestrijding in Neede en omgeving

Heb jij boktor in je huis, laat dit dan direct bestrijden. Onze professionele boktorbestrijders uit Neede hebben de kennis en kunde in huis om jouw boktor snel en effectief te verwijderen. Wanneer je niet in Neede woont, maar in de buurt, zoals Rekken, Rietmolen of Borculo, staan onze lokale professionals ook binnen 24 uur voor je klaar. Wij zijn 24/7 te bereiken en hanteren vaste, lage tarieven. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Bel nu 0545-781123 of laat je gegevens achter, zodat wij een afspraak kunnen maken voor het bestrijden van boktor in je huis.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!