Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rob is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0174-784123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Naaldwijk

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rob en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rob

Stuur een mail

Stuur een mail en Rob neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rob belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Naaldwijk

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Naaldwijk Expert aan het woord

Mijn naam is Rob van Ongediertebestrijding Westland. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Naaldwijk. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rob Verhagen
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Naaldwijk

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rob van Ongediertebestrijding Westland is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Rob en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rob kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0174-784123
WAAR Rob WERKT Werkgebied

Woon je in Naaldwijk of omgeving, dan staan Rob en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Naaldwijk, De Lier, Hoek van Holland of Honselersdijk woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0174-784123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rob is actief in omgeving Naaldwijk, Westland.

Wat valt er onder Naaldwijk?
 • Naaldwijk
 • De Lier
 • Hoek van Holland
 • Honselersdijk
 • Kwintsheul
 • Maasdijk
 • Monster
 • Poeldijk
 • s-Gravenzande
 • Ter Heijde
 • Wateringen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Naaldwijk? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Rob van Ongediertebestrijding Westland

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Bedwantsen bestrijden Naaldwijk

De bedwants is één van de meest hardnekkige soorten ongedierte dat er is. Als je dit insect in je huis hebt, mag je ervan uit gaan dat je last hebt van een plaag. Verscholen in de naden en kieren rondom je bed en matras maken ze je ’s nachts het leven zuur. Als je ligt te slapen, komen ze tevoorschijn en bijten ze je. Bedwantsen laat je het best direct professioneel bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders in Naaldwijk zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen bedwantsen. Ook zijn wij dagelijks actief in alle plaatsen rondom Naaldwijk, dus ook in Wateringen, Kwintsheul en Honselersdijk komen wij binnen 24 uur jouw bedwantsen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel naar 0174-784123 voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen.

Heb ik bedwantsen?

Overdag laten bedwantsen zich niet zien. ’s Nachts komen ze tevoorschijn aangetrokken door jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide. Ze bijten je en drinken je bloed. Daarna verstoppen ze zich weer om eitjes te leggen. Symptomen van een bedwantsenbesmetting zijn rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Hoe erger de besmetting, hoe vaker je wordt gestoken.

Zelf bedwantsen bestrijden

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk onmogelijk. Veel mensen schieten in een schoonmaakhouding en gaan alle slaapkamers grondig schoonmaken en wassen. Dit is voor het insect echter de ideale gelegenheid om zich door je hele huis te verspreiden. Houd de ruimte waar je overlast ondervindt dus zo veel mogelijk geïsoleerd. Schakel meteen professionele hulp in om de bedwantsen te bestrijden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Naaldwijk en omgeving

Een vrouwtjesbedwants legt in haar leven wel tot tweehonderd eitjes. Het insect plant zich dan ook razendsnel voort. Daarnaast overleeft een bedwants zonder problemen een aantal maanden zonder voedsel. Je bent er dus niet zomaar vanaf. Schakel daarom zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Naaldwijk in om de bedwantsen meteen te bestrijden. Onze bedwantsenbestrijding specialisten uit Naaldwijk zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur bij jou thuis de bedwantsen professioneel bestrijden. Ook als je in Wateringen, Kwintsheul en Honselersdijk woont, komen wij binnen 24 uur een einde maken aan deze ellende. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met onderstaand telefoonnummer.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!