Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Naaldwijk
foto van onze bestrijder Rob
Rob en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0174 - 784123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Naaldwijk

De bedwants is één van de meest hardnekkige soorten ongedierte dat er is. Als je dit insect in je huis hebt, mag je ervan uit gaan dat je last hebt van een plaag. Verscholen in de naden en kieren rondom je bed en matras maken ze je ’s nachts het leven zuur. Als je ligt te slapen, komen ze tevoorschijn en bijten ze je. Bedwantsen laat je het best direct professioneel bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Naaldwijk zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen bedwantsen. Ook zijn wij dagelijks actief in alle plaatsen rondom Naaldwijk, dus ook in Wateringen, Kwintsheul en Honselersdijk komen wij binnen 24 uur jouw bedwantsen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen.

Heb ik bedwantsen?

Overdag laten bedwantsen zich niet zien. ’s Nachts komen ze tevoorschijn aangetrokken door jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide. Ze bijten je en drinken je bloed. Daarna verstoppen ze zich weer om eitjes te leggen. Symptomen van een bedwantsenbesmetting zijn rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Hoe erger de besmetting, hoe vaker je wordt gestoken.

Zelf bedwantsen bestrijden

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk onmogelijk. Veel mensen schieten in een schoonmaakhouding en gaan alle slaapkamers grondig schoonmaken en wassen. Dit is voor het insect echter de ideale gelegenheid om zich door je hele huis te verspreiden. Houd de ruimte waar je overlast ondervindt dus zo veel mogelijk geïsoleerd. Schakel meteen professionele hulp in om de bedwantsen te bestrijden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Naaldwijk en omgeving

Een vrouwtjesbedwants legt in haar leven wel tot tweehonderd eitjes. Het insect plant zich dan ook razendsnel voort. Daarnaast overleeft een bedwants zonder problemen een aantal maanden zonder voedsel. Je bent er dus niet zomaar vanaf. Schakel daarom zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Naaldwijk in om de bedwantsen meteen te bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Naaldwijk zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur bij jou thuis de bedwantsen professioneel bestrijden. Ook als je in Wateringen, Kwintsheul en Honselersdijk woont, komen wij binnen 24 uur een einde maken aan deze ellende. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met onderstaand telefoonnummer.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Naaldwijk, De Lier, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Poeldijk, 's-Gravenzande, Ter Heijde, Wateringen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9484 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website