Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Mollen / Mollen bestrijden

Mollen bestrijden

Heb je constant last van molshopen in je tuin en heb je al van alles geprobeerd om de mollen te weren uit je tuin? Dan is het verstandig om te beginnen met andere vormen van mollenbestrijding, zodat je binnen de kortste keren geen last meer hebt van mollen en molshopen in je tuin.

Mollen bestrijden

Mollen doden

Mollen bestrijden kan op veel verschillende manieren:

  • mollen vergassen
  • mollen bestrijden met carbid
  • mollengif aanschaffen

Hieronder lees je de meest effectieve manieren om zo snel mogelijk van de mollen in je tuin af te komen. Dit zijn overigens methoden om mollen echt te doden, mollen vangen en mollen verjagen zijn ook opties.

Mollen vergassen

Als je de molshopen helemaal zat bent en je wilt alle mollen in je tuin bestrijden, is het wellicht verstandig om ze te vergassen. Je kunt mollen bijvoorbeeld vergassen met rookbommen. De meeste mollen overleven dat niet en voor je het weet, heb je geen last meer van die vervelende molshopen in je tuin. Het is echter wel verstandig om contact met ons op te nemen voor een professionele bestrijding in plaats van zelf aan de slag te gaan met deze methode.

Mollen bestrijden met carbid

Heb je al meerdere tactieken geprobeerd, maar zitten er nog steeds mollen in je tuin? Wij helpen jou met effectieve mollenbestrijding door middel van carbid. We strooien ongeveer een halve kilo mollencarbid in het gat bij de molshoop. Als het al begint te sissen is het goed, want dan komt er een stof vrij die de mollen verjaagt. Sist het nog niet, dan voegen we wat koud water toe. Nadat we dit hebben gedaan dekken we het gat af, zodat de vrijgekomen stoffen door de gegraven gangen heengaan en de mollen wegjagen.

Mollengif

Een andere vorm van mollenbestrijding is mollengif. Dit gif wordt in de gegraven gangetjes en in de buurt van de molshoop gestrooid. Zodra de mollen in contact komen met dit gif, leggen ze het loodje. Dit is echter wel de minst diervriendelijke manier om van de mollen af te komen. Deze oplossing kun je het beste toepassen als de andere manieren van bestrijding onvoldoende effectief blijken te zijn om de mollen te verjagen. Lees van tevoren instructies door voordat je zomaar aan de slag gaat met een willekeurige bestrijdingsmethode.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Wil je ongedierte voor zijn? Wij houden je op de hoogte van het meest voorkomende ongedierte. Elke maand ontvang je onze tips en weetjes van onze professionele bestrijders!
*Wij respecteren jouw privacy en delen je e-mailadres niet met derden.