Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Mollen / Mollen bestrijden

Mollen bestrijden

Heb je constant last van molshopen in je tuin en heb je al van alles geprobeerd om de mollen te weren uit je tuin? Dan is het verstandig om te beginnen met andere vormen van mollenbestrijding, zodat je binnen de kortste keren geen last meer hebt van mollen en molshopen in je tuin.

Mollen bestrijden

Mollen doden

Mollen bestrijden kan op veel verschillende manieren:

  • mollen vergassen
  • mollen bestrijden met carbid
  • mollengif aanschaffen

Hieronder lees je de meest effectieve manieren om zo snel mogelijk van de mollen in je tuin af te komen. Dit zijn overigens methoden om mollen echt te doden, mollen vangen en mollen verjagen zijn ook opties.

Mollen vergassen

Als je de molshopen helemaal zat bent en je wilt alle mollen in je tuin bestrijden, is het wellicht verstandig om ze te vergassen. Je kunt mollen bijvoorbeeld vergassen met rookbommen. De meeste mollen overleven dat niet en voor je het weet, heb je geen last meer van die vervelende molshopen in je tuin. Het is echter wel verstandig om contact met ons op te nemen voor een professionele bestrijding in plaats van zelf aan de slag te gaan met deze methode.

Mollen bestrijden met carbid

Heb je al meerdere tactieken geprobeerd, maar zitten er nog steeds mollen in je tuin? Wij helpen jou met effectieve mollenbestrijding door middel van carbid. We strooien ongeveer een halve kilo mollencarbid in het gat bij de molshoop. Als het al begint te sissen is het goed, want dan komt er een stof vrij die de mollen verjaagt. Sist het nog niet, dan voegen we wat koud water toe. Nadat we dit hebben gedaan dekken we het gat af, zodat de vrijgekomen stoffen door de gegraven gangen heengaan en de mollen wegjagen.

Mollengif

Mollen bestrijden met gif mag alleen gedaan worden door een gecertificeerde ongediertebestrijder. De kans op nevenschade is erg groot, als je niet precies weet hoe de producten werken. Mollengif dat voor particulieren te koop is, zal ook niet heel effectief zijn. Het gif dat bestrijders gebruiken, is niet te koop voor ongecertificeerde ongediertebestrijders en particulieren. Dit komt doordat het gif ontzettend giftig is voor mensen. Daarom mag mollengif nooit gebruikt worden waar binnen 10 meter bebouwing staat.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!