Mierenspray

Mierenspray is een bestrijdingsmiddel voor mieren in huis. Het is niet te gebruiken bij mierenoverlast buiten. De spray is effectief bij kleine tot middelgrote mierenplagen. De spray zit in een handige bus met een spuitlans. Spuit de spray op looppaden van de mieren, schuilplekken en bij de ingangen van het mierennest. Je kunt zelfs sprayen in het mierennest zelf. Zodra de werksters van de mierenkolonie in aanraking komen met de spray, overlijden ze. Hierdoor komen de werksters niet meer terug naar het mierennest. De overige mieren in het nest worden niet meer voorzien van voedsel en gaan dan ook dood.

Hoe werkt een mierenspray?

Evenals de mierenkorrels, mierenlokdoosjes en het mierenbuffet dien je de spuitbus te gebruiken op de plekken waar je de mieren ziet. Het is ook verstandig om de spray op de mieren zelf te spuiten. Daarnaast kun je de naden en kieren in het huis sprayen. Doordat de spray onzichtbaar is, levert dit geen problemen op voor kinderen en huisdieren. Door dit te doen, voorkom je dat er nieuwe mieren je huis binnen komen. De spray heeft een werking van enkele weken. Doordat de mierenspray in een spuitbus zit, is deze lang houdbaar.

De voordelen van mierenspray

Mieren zelf bestrijden? Bij mierenoverlast is er veel keuze aan bestrijdingsproducten. Mierensprays hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere bestrijdingsproducten:

  • De spray is verpakt in een handige spuitbus. Hierdoor is de kans klein dat het bestrijdingsmiddel op je handen terecht komt;
  • Door de spuitlans is het mogelijk om op lastige plekken te sprayen;
  • De spray laat geen zichtbare restanten achter;
  • Mierenspray blijft lang actief. Het product is actief gedurende 6 tot 8 weken;
  • Voor kinderen en huisdieren is de spray niet schadelijk. De spray is niet zichtbaar en niet mee te nemen, zoals bijvoorbeeld mierenkorrels of een mierenlokdoosje.

Effectieve mierenbestrijding

Indien je het bestrijdingsmiddel hebt gebruikt en na een aantal weken wederom mieren ziet lopen, kun je het middel opnieuw inzetten. Mocht dit wederom niet werken, dan heb je last van een hardnekkige mierenplaag. In dit geval is het slim om hier contact op te nemen met jouw lokale ongediertebestrijder. Onze mensen hebben ervaring en kennis op het gebied van bestrijding bij hardnekkige mierenplagen. Voor je het weet, is een effectieve mierenbestrijding uitgevoerd.

Alléén échte
ongediertebestrijders uit jouw buurt!