Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Mieren / Mierenbestrijding

Mierenbestrijding

Zodra je mieren in huis opmerkt, is het tijd voor actie. Mieren bijten, steken en zijn altijd op zoek naar voedsel. Het gevonden voedsel raakt besmet en deze besmetting is met het blote oog niet te zien. Wij eten het voedsel en de kans op voedselvergiftiging is groot. Bestrijding van deze kleine beestjes is zeer belangrijk.

Mierenbestrijding

Mieren zelf bestrijden

Mieren zelf bestrijden is mogelijk en soms voordeliger dan het inschakelen van een professioneel bestrijdingsbedrijf. Er zijn tegenwoordig tal van producten te koop die een oplossing bieden bij overlast van mieren. Lees te allen tijde de gebruiksinstructies voor de producten goed door. De producten zijn veelal gericht op een specifiek probleem. De keuze voor een bepaald product heeft te maken met de grootte van de mierenplaag, de locatie van het mierennest, enzovoort.

Professionele mierenbestrijding

Hardnekkige mierenplagen zijn heel lastig zelf te bestrijden. Een professioneel bestrijdingsbedrijf heeft de nodige ervaring en kennis met betrekking tot een grondige bestrijding van mieren. Deze bedrijven weten waar de mieren zich graag schuil houden, kennen de verschillende soorten mieren en gebruiken producten welke niet schadelijk zijn voor mensen en huisdieren. Daarnaast is het niet nodig om het huis te verlaten of te ontruimen wanneer er een professionele bestrijding plaatsvindt.

Ik heb mieren in huis. Wat moet ik doen?

Bij het zelf bestrijden van mieren is de kans groter dat mieren terugkeren. Waarom?

  • Dit komt omdat de producten niet altijd doeltreffend genoeg zijn. Mieren zoeken onbegaanbare locaties om een mierennest te maken. Hierdoor bereiken producten vaak maar een gedeelte van de mierenplaag.
  • Daarnaast bestaan er ook veel producten die juist averechts werken, zoals mierenlokdoosjes die juist mieren lokken.
  • Ook speelt de omvang van de mierenplaag een rol. Gaat het om een grote mierenplaag, dan heeft dit een grondige aanpak nodig en is de kans van slagen groter met een effectieve mierenbestrijding door ervaren mensen.
Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!