Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Middenmeer
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0227 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Vlooien bestrijden in Middenmeer

Helaas komen vlooien overal voor. Binnen no time zit ook jouw huis onder een vlooienplaag, wanneer jouw hond of kat uit logeren is geweest bijvoorbeeld. Vlooien vermenigvuldigen zich razendsnel, dus voorkom erger en neem zo snel mogelijk contact op met onze professionele en gediplomeerde ongediertebestrijders uit Middenmeer. Woon je in Middenmeer of omgeving, zoals Medemblik, Opperdoes of Twisk? Wij staan binnen 24 uur voor je deur en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Wij bestrijden de vlooien bij jou thuis tegen een vast, laag tarief. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met onze vlooienbestrijders uit Middenmeer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Help, ik heb vlooien in huis!

Als je last hebt van vlooien in huis, zijn er een aantal tips. Behandel ten eerste je huisdier tegen vlooien met een speciaal hiervoor bestemd middel.  Doe dit zelf, of laat je dierenarts dit doen. Zorg dat je huis schoon is en stofzuig alles grondig. Laat de stofzuigzak niet in huis, maar gooi deze buiten in een zak in de container. Ook dien je de slaapplek van je huisdier te wassen op minimaal 60 graden. En nog belangrijker, schakel zo snel mogelijk een professionele vlooienbestrijder uit de buurt in.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Een vlooienplaag ontstaat wanneer er tijdelijk geen activiteit is geweest in je huis. Bijvoorbeeld omdat jij en ook je huisdier op vakantie waren. Tijdens je vakantie verpoppen de vlooienlarven, die uit de vele eitjes in je huis zijn gekomen, zich. De coconnen komen pas uit wanneer er trillingen in de buurt zijn, voor de bijna-vlooien een signaal dat er een potentiele gastheer in de buurt rondloopt. Wanneer jij thuiskomt en weer thuis rondloopt, springen uit alle klaarliggende coconnen hongerige volwassen vlooien. Jij ervaart een explosie van vlooien, een vlooienplaag is geboren.

Professionele vlooienbestrijding in Middenmeer en omgeving

Aangezien vlooien zich in rap tempo voortplanten, is het voor een effectieve bestrijding van de vlooienplaag noodzakelijk om deze voortplantingscyclus te doorbreken. Een professionele vlooienbestrijder beschikt over de juiste bestrijdingsmiddelen om dit gewenste effect te bereiken. Schakel vandaag nog onze professionals uit Middenmeer in om de vlooien bij jou thuis op vakkundige en effectieve wijze te laten bestrijden. Binnen 24 uur bestrijden wij alle soorten ongedierte in Middenmeer en omgeving. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat onze professionele vlooienbestrijders uit Middenmeer jou direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Middenmeer, Den Oever, Hippolytushoef, Kreileroord, Medemblik, Opperdoes, Slootdorp, Twisk, Westerland, Wieringerwerf.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9316 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 15 minuten geleden
 • SSL beveiligde website