Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0227-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Middenmeer

6 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.2 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Middenmeer

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Middenmeer Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Middenmeer. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Middenmeer

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Noord-Holland is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0227-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Middenmeer of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Middenmeer, Den Oever, Hippolytushoef of Kreileroord woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0227-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn, IJmuiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad, Heemskerk, Uitgeest, Heerhugowaard, Zaandam.

Wat valt er onder Middenmeer?
 • Middenmeer
 • Den Oever
 • Hippolytushoef
 • Kreileroord
 • Medemblik
 • Opperdoes
 • Slootdorp
 • Twisk
 • Westerland
 • Wieringerwerf
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Middenmeer? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Noord-Holland

6 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2


Boktorren bestrijden Middenmeer

Een klein schattig torretje denk je… dan kom je van een koude kermis thuis. Want deze boktor zorgt ervoor dat werkelijk je hele huis een bouwval kan worden. Houten vloeren, meubels en totale houtconstructies moeten eraan geloven als de boktor zijn pootjes over jouw drempel heeft gezet. Met name in de zomer kun je de aanwezigheid van boktor herkennen aan een knagend geluid. Ovale gaatjes in het hout is ook een signaal van boktor. De noodzaak om boktor direct te laten bestrijden is hoog. Boktor is namelijk in staat om op grote schaal vernielingen aan te brengen in je huis. Schakel daarom onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer in. Boktorrenbestrijding tegen een vast, laag tarief bestrijden wij de boktor in jouw pand. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Binnen 24 uur staan wij bij je op de stoep. Bel direct 0227-781123 voor een afspraak of meer informatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialisten uit Middenmeer.

Hoe herken ik boktor?

We hebben het over een boktor, maar eigenlijk zijn het de vele larven van de boktorkever die al deze ellende veroorzaken. Op houten meubelen, steunbalken of houten vloeren leggen de vrouwtjes tot wel 200 eitjes. Als deze na een aantal weken uitkomen, boren de larven zich direct in het hout. Als ze eenmaal in het hout zitten, blijven ze wel tot tien jaar lang in het hout zitten. In de tussentijd ondervind je veel schade door deze larven.

Boktor zelf bestrijden

Het is van groot belang om de larven van de boktor uit te schakelen en te bestrijden. Boktor is heel lastig om zelf te bestrijden. Het best laat je dit over aan een ervaren en vakkundige ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele boktorbestrijding in Middenmeer en omgeving

Ben jij bang dat jouw huis er straks uitziet als een bouwval omdat de boktorren zich al aan jouw hout hebben vergrepen? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Middenmeer. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar en bestrijden de boktor voor een vast, laag tarief, ook in de plaatsen Medemblik, Opperdoes en Twisk. Zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak. Of laat je direct terugbellen door onze professionele boktorrenbestrijders uit Middenmeer.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!