Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rinus is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0187-781123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Middelharnis

7 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rinus en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rinus

Stuur een mail

Stuur een mail en Rinus neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rinus belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Middelharnis

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Middelharnis Expert aan het woord

Mijn naam is Rinus van Kik Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Middelharnis. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rinus Kik
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Middelharnis

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rinus van Kik Ongediertebestrijding is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Rinus en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rinus kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0187-781123
WAAR Rinus WERKT Werkgebied

Woon je in Middelharnis of omgeving, dan staan Rinus en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Middelharnis, Achthuizen, Den Bommel of Dirksland woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 0187-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rinus is actief in omgeving Middelharnis, Zierikzee.

Wat valt er onder Middelharnis?
 • Middelharnis
 • Achthuizen
 • Den Bommel
 • Dirksland
 • Goedereede
 • Herkingen
 • Melissant
 • Nieuwe-Tonge
 • Ooltgensplaat
 • Ouddorp
 • Oude-Tonge
 • Sommelsdijk
 • Stad aan t Haringvliet
 • Stellendam
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Middelharnis? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Rinus van Kik Ongediertebestrijding

7 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9


Wespen bestrijden Middelharnis

Iedereen kent het wel, zit je net buiten lekker te eten, komen er wespen op je eten en drankjes af. Ze eigenen zich het voedsel toe alsof ze er het volste recht op hebben en gunnen jou geen hap meer. Vol agressie verdedigen ze hun nieuwe aanwinsten en zoemen rond je hoofd. Tegen zonsondergang keren ze terug naar hun nest. Wil jij dit wespennest laten bestrijden? Neem dan direct contact op met onze professionele wespenbestrijder in Middelharnis. Binnen 24 uur bestrijden wij het wespennest bij jou thuis tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Overal in Middelharnis en omgeving. Bel direct naar 0187-781123 voor een afspraak binnen 24 uur met onze wespenspecialisten uit Middelharnis.

Wespen zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van wespen is geen aanrader. Je zal niet de eerste zijn die een wespennest probeert te verwijderen en vervolgens door een zwerm wespen wordt aangevallen. Er belanden jaarlijks veel mensen in het ziekenhuis met meer dan honderd wespensteken in hun lichaam. Heb je een wespennest, laat deze dan veilig en vakkundig bestrijden door een professionele wespen bestrijder uit de buurt. Enkele weken na de wespenbestrijding kun je een zichtbaar nest eventueel verwijderen. Echt nodig is dit niet, een wespennest wordt nooit opnieuw gebruikt en zal vanzelf vergaan.

Professionele wespenbestrijding in Middelharnis en omgeving

Heb jij een wespennest in je spouwmuur, schuur of ergens in de tuin? Schakel onze professionele wespenbestrijders uit Middelharnis in om dit wespennest op een vakkundige manier te bestrijden. Wij zijn dagelijks actief in Middelharnis en omgeving, dus ook in Achthuizen, Ooltgensplaat en Den Bommel bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw wespenprobleem. Onze professionele ongediertebestrijders uit Middelharnis zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden alle soorten ongedierte voor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze professionele wespenbestrijders uit Middelharnis.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!