Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rinus is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0187-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Middelharnis

8 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rinus en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rinus

Stuur een mail

Stuur een mail en Rinus neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rinus belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Middelharnis

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Middelharnis Expert aan het woord

Mijn naam is Rinus van Kik Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Middelharnis. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rinus Kik
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Middelharnis

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rinus van Kik Ongediertebestrijding is een expert in muizen bestrijden. Bel Rinus en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rinus kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0187-781123
WAAR Rinus WERKT Werkgebied

Woon je in Middelharnis of omgeving, dan staan Rinus en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Middelharnis, Achthuizen, Den Bommel of Dirksland woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0187-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rinus is actief in omgeving Middelharnis, Zierikzee.

Wat valt er onder Middelharnis?
 • Middelharnis
 • Achthuizen
 • Den Bommel
 • Dirksland
 • Goedereede
 • Herkingen
 • Melissant
 • Nieuwe-Tonge
 • Ooltgensplaat
 • Ouddorp
 • Oude-Tonge
 • Sommelsdijk
 • Stad aan t Haringvliet
 • Stellendam
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Middelharnis? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Rinus van Kik Ongediertebestrijding

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Muizen bestrijden in Middelharnis

Met name wanneer het buiten kouder wordt, trekken muizen graag bij ons in. In jouw warme huis zoeken ze een plek om te nestelen. Daarnaast hebben muizen graag voldoende voedsel in de buurt en ook dat vinden ze bij jou thuis voldoende. Heb jij muizen in huis en wil je ze graag professioneel laten bestrijden? Schakel dan vandaag nog onze professionele muizenbestrijder in Middelharnis in. Binnen 24 uur bestrijden wij de muizen bij jou thuis voor een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten in Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland en Melissant. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct met ons telefoonnummer 0187-781123 voor een afspraak met onze muizenspecialisten uit Middelharnis.

Hoe herken ik een muizenplaag?

Een muizenplaag herken je door op een aantal signalen te letten. Hoor je ’s nachts gebonk en getrippel tussen je plafonds, dan zijn dat zeer waarschijnlijk muizen. Heb je knaagschade aan verpakkingen van etenswaren, isolatiemateriaal of kabels, ook dat hebben muizen gedaan. Ga eens kijken of je ergens uitwerpselen van muizen ziet liggen, dat ziet er hagelslag-achtig uit. Hun urine verspreiden ze lukraak door je hele huis en veroorzaakt een typische, vreemde geur. Herken jij deze signalen? Dan heb je zeer waarschijnlijk een muizenplaag in huis.

Professionele muizenbestrijding in Middelharnis en omgeving

Het effectief bestrijden van muizen is een vak apart. Met name doordat muizen zich in rap tempo voortplanten, is een muizenplaag snel een feit. Laat muizen bestrijden door een professionele muizenbestrijder uit Middelharnis. Binnen 24 staan wij bij je voor de deur en bestrijden de muizen bij jou thuis voor een vaste, lage prijs. Muizenbestrijding zonder voorrijkosten, of je nu in Middelharnis of ergens anders in de omgeving woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak binnen 24 uur met onze professionele muizenbestrijders uit Middelharnis.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!