Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rinus is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0187-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Middelharnis

436 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rinus en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rinus

Stuur een mail

Stuur een mail en Rinus neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rinus belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Middelharnis

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Middelharnis Expert aan het woord

Mijn naam is Rinus Kik van Kik Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Middelharnis. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rinus Kik
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Middelharnis

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rinus van Kik Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Rinus en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rinus kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0187-781123
Waar Rinus werkt Werkgebied

Woon je in Middelharnis of omgeving, dan staan Rinus en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Sirjansland, Zonnemaire, Dreischor of Nieuwerkerk woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rinus is actief in omgeving , Zierikzee, Middelharnis.

Wat valt er onder Middelharnis?
 • Sirjansland
 • Zonnemaire
 • Dreischor
 • Nieuwerkerk
 • Noordgouwe
 • Oosterland
 • Bruinisse
 • Stad aan t Haringvliet
 • Stellendam
 • Achthuizen
 • Den Bommel
 • Dirksland
 • Goedereede
 • Herkingen
 • Melissant
 • Nieuwe-Tonge
 • Ooltgensplaat
 • Ouddorp
 • Oude-Tonge
 • Sommelsdijk
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Middelharnis? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Kik Ongediertebestrijding 436 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Boktorren bestrijden Middelharnis

Het is een nachtmerrie om boktorren in huis te hebben. Ze zorgen namelijk voor grote vernielingen. Houten vloeren, meubels en houten kapconstructies vallen ten prooi aan dit ongedierte. Hoe weet je of de boktor in jouw huis aanwezig is? Dit ongedierte laat ovaalvormige uitvliegopeningen in het hout achter. Ook produceren ze op warme zomerdagen een knagend geluid. Wanneer de huisboktor de kans krijgt om zich een aantal jaren door het hout van jouw huis te boren, richten ze enorm veel schade aan. Dit leidt soms zelfs tot noodzakelijke vervanging van de complete constructie van je woning. De noodzaak van bestrijding van de boktorren is dus hoog. Onze professionele boktorrenbestrijders uit Middelharnis zijn 24/7 bereikbaar om jou binnen 24 uur van je probleem te verlossen. Wij bestrijden boktor tegen een vaste, lage prijs en rekenen nooit voorrijkosten. Neem contact op via 0187-781123.

Hoe leeft boktor?

Wanneer we spreken over de boktor, hebben we het eigenlijk over de larven van de boktor. Zij richten namelijk de schade aan. De cyclus gaat als volgt: de boktorkever legt haar eitjes op onbehandeld hout. Wanneer de eitjes uitkomen, boren de larven van de boktor zich een weg door het hout. Ze boren lange gangetjes tot in de kern van het hout. De larven blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten, daarna verpoppen ze zich en kruipen als volwassen boktorkever uit het hout. Hierbij laten ze een ovaal gaatje in het hout achter. De kever legt vervolgens haar eitjes weer op het hout, waarna de levenscyclus weer van voren af aan begint. Je snapt hoeveel schade ze in deze tijd aanrichten.

Boktor zelf bestrijden

Omdat de boktorlarven tot diep in het hout komen, is het een lastige klus om boktor zelf te bestrijden. Aan de buitenkant zijn vaak alleen maar ovale gaatjes in het hout te zien. Het bestrijden van boktor vereist speciale technieken, bestrijdingsmiddelen en kennis waar alleen een professionele, geregistreerde ongediertebestrijder over beschikt. Boktorrenbestrijding is dus echt een klus voor een vakman uit de buurt.

Professionele boktorbestrijding in Middelharnis en omgeving

Heb jij boktor in de houten constructie van jouw huis? Laat de schade (en de kosten) niet verder oplopen, maar schakel onze professionele ongediertebestrijders uit Middelharnis in. Je kunt ons op ieder moment van de dag 24/7 bereiken en binnen 24 uur bieden we jou de effectieve oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij werken altijd tegen een vaste, lage prijs en rekenen nooit voorrijkosten. Dit geldt ook als je in Dirksland, Melissant of Herkingen woont. Wil je direct een afspraak maken of eerst meer informatie? Bel met ons telefoonnummer, of laat je gegevens achter, dan wij bellen je direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!