Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0522-781123

Muizenbestrijding Meppel

Last van muizen
in Meppel
13 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Meppel

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Meppel Expert aan het woord

Mijn naam is Bert Kalshoven van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Meppel. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Meppel

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0522-781123
Waar Bert werkt Werkgebied

Woon je in Meppel of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Meppel, Ansen, Broekhuizen of De Schiphorst woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen.

Wat valt er onder Meppel?
 • Meppel
 • Ansen
 • Broekhuizen
 • De Schiphorst
 • de Wijk
 • IJhorst
 • Koekange
 • Nijeveen
 • Rouveen
 • Ruinen
 • Ruinerwold
 • Staphorst
 • Wanneperveen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Meppel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Meppel
Klanten over Kalshoven Ongediertebestrijding 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8

Muizen bestrijden in Meppel

Muizen heb je liever niet in je huis. Het zijn vieze beestjes en zorgen voor schade met hun geknaag. Om muizen te bestrijden, schakel je onze professionele muizenbestrijder uit Meppel in. Dagelijks zijn wij actief in de wijde omgeving van Meppel, dus ook in de plaatsen Rogat, IJhorst en Ruinerwold. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw muizenprobleem. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Neem nu contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur via ons telefoonnummer.

Muizen in huis

Vooral wanneer buiten de temperaturen dalen en binnen de verwarming aan gaat, zoeken muizen een warm plekje in je huis. Hier heeft de muis dan alles wat hij nodig heeft; warmte en genoeg voedsel. De rest van het jaar zitten ze veel buiten, maar ook dan zoeken ze de nabijheid van de mens en dus jouw huis op. Daar is nou eenmaal altijd genoeg eten te vinden.

Zijn muizen gevaarlijk?

Muizen zijn op zich niet gevaarlijk. Ze laten zich niet graag zien en zijn niet agressief. Wel laten ze tijdens hun zoektochten naar voedsel overal uitwerpselen en urine achter. Ook knagen ze aan ons voedsel. Zo ontstaan onhygiënische omstandigheden wat niet goed is voor je gezondheid. Daarnaast knagen ze aan kabels en draden. Zo veroorzaken muizen kortsluiting met zelfs brand tot gevolg. Zo levert de aanwezigheid van muizen in je huis toch nog gevaarlijke situaties op.

Professionele muizenbestrijding in Meppel en omgeving

Heb je muizen in huis en wil je hier graag zo snel mogelijk vanaf? Neem dan nu contact op met onze professionele muizenbestrijders uit Meppel. Dagelijks werkzaam in de hele regio Meppel zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook in de plaatsen Rogat, IJhorst en Ruinerwold bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw muizenprobleem. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je gegevens achter. Dan bellen wij je direct terug.