Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Meppel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0522 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Meppel

Houtworm is de nachtmerrie voor gebouwen van hout of met een houten draagconstructie. Ook vloeren en meubels ontkomen niet aan de knagende kaken van de houtwormlarven. De larven zitten tot wel tien jaar in het hout waar ze zich mee voeden. Houtwormen laat je dan ook het beste meteen bestrijden door jouw professionele houtwormbestrijder uit de buurt. Onze vakmensen uit Meppel zijn dagelijks in de wijde omgeving van Meppel actief om houtworm te bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Dus woon je in Meppel, de Wijk, Koekange of Ruinerwold, neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Wij hanteren een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten!

Houtwormkevers

Houtworm is een verzamelnaam van verschillende soorten houtaantastende kevers. De kevers zelf zijn niet schadelijk voor het hout, het zijn de larven die de schade aanrichten. Zo is er de boktor, de klopkever, de gewone houtwormkever (doodskloppertje), de grote houtwormkever (bonte knaagkever) en de spinthoutkever. Het verschilt per kever aan welk soort hout ze knagen. Ook leven ze zeer verschillend, het is dus wel belangrijk dat je weet om welke soort het gaat voor je de houtworm laat bestrijden. Onze professionele houtwormbestrijder zoekt dit voor je uit en past de juiste bestrijdingsmethode toe.

Professionele houtwormbestrijding in Meppel en omgeving

Wanneer je geen actie onderneemt om de houtwormen te verwijderen, is er een grote kans dat de plaag zich uitbreidt. Hierdoor ontstaat nog meer schade aan je huis en de kosten van herstel lopen ook hoog op. De beste en makkelijkste oplossing is direct contact opnemen met ons professionele bestrijdingsbedrijf uit Meppel. Onze professionals uit Meppel zijn 24/7 te bereiken en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Dagelijks actief in heel Meppel en omgeving. Dus ook als je in de Wijk, Koekange of Ruinerwold woont, komen wij binnen 24 uur de houtwormen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of meer informatie. Of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Meppel, Ansen, Broekhuizen, De Schiphors, De Wijk, IJhorst, Koekange, Nijeveen, Rouveen, Ruinen, Ruinerwold, Staphorst, Wanneperveen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8772 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website