Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Maastricht
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
043 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Maastricht

Iedereen weet wat mieren zijn. Die kleine, zwarte, krioelende insecten die ijverig heen en weer sjouwen. Ze lopen via vaste routes naar hun voedselbronnen. Vervelend worden de mieren pas als hun voedselbronnen zich in jouw huis bevinden. Of als ze je terras laten verzakken, omdat ze hieronder hun nest hebben gebouwd. Heb jij last van een mierenplaag? Laat de mieren direct bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Maastricht. Binnen 24 uur bieden wij de oplossing voor jouw mierenprobleem. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte in Maastricht, Cadier en Keer, Bemelen en Margraten. Zonder voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een snelle afspraak.

Waar leven mieren van?

Mieren houden van zoetigheid, daar zijn ze ook altijd naar op zoek. Ze leven namelijk van suikers. Denk aan jam- en suikerpotten, siroopflessen en afwasmachines die niet elke dag worden gebruikt. Je treft mieren dan ook vaak in de keuken. Ook wanneer je in de tuin lekker aan het genieten bent van een hapje en een drankje, komen de mieren meteen op al dat lekkers af.

Het mierennest

In een mierennest leven tot wel tienduizend mieren. Een mierennest zit meestal onder de grond en bestaat uit een uitgebreid stelsel van gangen en kamers. Diep in het nest zit de mierenkoningin. Haar enige taak is het leggen van eitjes. De werksters verzorgen de larven en zorgen voor het voedsel. Jonge koninginnen en de mannetjes hebben vleugels en vliegen op zonnige dagen uit het nest naar buiten voor de bruidsvlucht. De mannetjes sterven tijdens de bruidsvlucht of na het paren. De bevruchte koninginnen beginnen op een andere plaats hun eigen mierennest.

Professionele mierenbestrijding in Maastricht en omgeving

Wil jij zo snel mogelijk af van je mieren in je huis of tuin? Schakel onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Maastricht in. Voor een vast, laag tarief bestrijden wij binnen 24 uur de mieren bij jou thuis. Uiteraard zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur met onze mierenspecialisten uit Maastricht.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Maastricht, Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Beutenaken, Bunde, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Elkenrade, Epen, Eys, Geulle, Gronsveld, Gulpen, Heijenrath, Ingber, Lemiers, Margraten, Mechelen, Meerssen, Mheer, Moorveld, Noorbeek, Ransdaal, Reijmerstok, Scheulder, Schin op Geul, Sint Geertruid, Slenaken, Ulestraten, Vaals, Valkenburg, Vijlen, Walem, Wijlre, Wittem.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9323 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 5 minuten geleden
  • SSL beveiligde website