Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Lochem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0573 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Lochem

Motmuggen komen voornamelijk in bewoond gebied en bij warm weer voor. Motmuggen zijn erg vervelend ongedierte. Ze worden ook wel rioolvliegen of aalputmotjes genoemd. Motmuggen brengen schadelijke bacteriën over en zijn vooral erg vervelend wanneer ze in grote hoeveelheden voorkomen. Wanneer je in Lochem of omgeving woont en je last hebt van motmuggen kunnen onze lokale ongediertebestrijders helpen. Wij zijn dagelijks in Lochem en omgeving actief om motmuggen te bestrijden in woningen of bedrijfspanden. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wanneer je dus in Harfsen, Barchem, Laren of Ruurlo woont en je last hebt van dit ongedierte, twijfel dan niet en bel ons telefoonnummer. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing tegen motmuggen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via onderstaand telefoonnummer, dus ook ’s avonds en in het weekend.

Motmuggen en hun leefomgeving

Motmuggen leggen hun eitjes voornamelijk in vervuild, vies, stilstaand water. Ze leven dus vooral op plekken waar dit voor komt. Ze verschuilen zich in afvoergoten, regentonnen en regenpijpen. Volwassen motmuggen voeden zich af en toe met nectar, ze leven dus ook vaak onder bloembakken en bloempotten. In huis zelf leeft de motmug vaak in afvoerbuizen van het toilet, de douche of wasbakken. Vooral afvoeren die lang niet worden gebruikt zijn geliefde plekjes voor dit insect. Dit zijn de ideale broedplekken om eitjes te leggen. Dit doen ze met wel tien tot tweehonderd eitjes per keer, waardoor er dus snel een motmuggenplaag ontstaat.

Professionele motmuggenbestrijding in Lochem en omgeving

Motmuggen zijn vervelend in huis. Echter is het bestrijden van motmuggen erg lastig, de plekken waar deze beestjes en hun eitjes zich verschuilen zijn lastig te vinden.  Onze professionele motmuggenbestrijders hebben vele jaren ervaring en vakkundige kennis in huis. Wij bestrijden alle soorten ongedierte dagelijks, overal in Lochem en omgeving. Binnen 24 uur hebben wij voor jou de oplossing. Wij hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van motmuggen en rekenen geen voorrijkosten. Woon je in Lochem, Harfsen, Barchem, Laren of Ruurlo? Wij zijn jou van dienst. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Lochem, Barchem, Harfsen, Laren, Ruurlo.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9485 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website