Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Micha is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0573-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Lochem

56 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Micha en maak direct een afspraak.

Bel direct met Micha

Stuur een mail

Stuur een mail en Micha neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Micha belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Lochem

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Lochem Expert aan het woord

Mijn naam is Micha van Plaagdierbeheersing Esselink. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Lochem. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Micha Esselink
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Lochem

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Micha van Plaagdierbeheersing Esselink is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Micha en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Micha kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0573-781123
WAAR Micha WERKT Werkgebied

Woon je in Lochem of omgeving, dan staan Micha en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Lochem, Barchem, Harfsen of Laren woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0573-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Micha is actief in omgeving Goor, Apeldoorn, Deventer, Twello, Raalte, Lochem, Zutphen, Beekbergen, Hengelo.

Wat valt er onder Lochem?
 • Lochem
 • Barchem
 • Harfsen
 • Laren
 • Ruurlo
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Lochem? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Micha van Plaagdierbeheersing Esselink

56 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Boktor bestrijden Lochem

De boktor tast net zoals andere soorten houtwormen hout aan. Je hebt pech wanneer je boktor in huis hebt, de boktor richt namelijk van alle soorten de meeste schade aan. Het is dus belangrijk om direct in actie te komen wanneer je last hebt van de boktor. Professionele hulp is hierbij van groot belang. Onze professionele bestrijders uit Lochem helpen jou graag bij de bestrijding van dit probleem. Ook in Harfsen, Barchem, Laren en Ruurlo staan onze professionals voor je klaar. Binnen 24 uur is er een oplossing voor jouw boktorprobleem en wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact met ons op via 0573-781123, dan is jouw boktorprobleem snel verleden tijd.

Hoeveel schade richt een boktor aan?

De boktorkever zelf richt geen schade aan, de larven echter wel. De larven van de boktor vestigen zich tot in de kern van het hout om zich zo vol te vreten. Wanneer zij volwassen zijn, komen zij naar de buitenkant van het hout. Uw houten constructie is op dit moment al flink en vaak onomkeerbaar beschadigd. Larven kunnen wel tien jaar binnen in het hout blijven zitten en vernielen zo complete constructies van bijvoorbeeld huizen, maar ook meubels en vloeren. Deze vernielingen leiden tot gevaarlijke situaties die iedereen het liefst voorkomt. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen professionele boktorbestrijders voor professionele boktorrenbestrijding.

Professionele boktorbestrijding in Lochem en omgeving

Om grotere problemen te voorkomen, is het van belang dat de boktor en zijn larven zo snel mogelijk bestreden wordt. Bij snelle inschakeling van hulp blijft de schade beperkt. Het zelf verwijderen van de boktor is helaas niet mogelijk. Speciale bestrijdingstechnieken en middelen zijn nodig voor een effectieve bestrijding. Onze professionele boktorrenbestrijders uit Lochem bezitten deze vaardigheden en middelen en helpen jou binnen 24 uur van het probleem af. Ook wanneer je niet in Lochem woont staan wij voor je klaar. Harfsen, Barchem, Laren en Ruurlo zijn ook plaatsen waarin onze bestrijders actief zijn. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor advies of een afspraak en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren een vaste, lage prijs voor de bestrijding. Twijfel niet en neem direct contact op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!