Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Lelystad
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0320 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Lelystad

Franjestaart of suikergast worden zilvervisjes ook wel genoemd. Ze zijn klein en vallen op door hun grijze, zilverachtige kleur. Vaak worden de zilvervisjes verward met ovenvisjes of papiervisjes. Heb jij zilvervisjes in hui en wil je hier zo snel mogelijk vanaf? Schakel dan nu de hulp in van onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Lelystad. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten voor het bestrijden van zilvervisjes. Onze lokale professionals staan binnen 24 uur op je stoep. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak via ons nummer. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Hoe herken je zilvervisjes?

Met het blote oog zilvervisjes herkennen is lastig. Vooral omdat zilvervisjes op het eerste gezicht veel op ovenvisjes en papiervisjes lijken, is het niet makkelijk om ze uit elkaar te houden. Dit is echter wel van belang voor de bestrijding. Zilvervisjes zijn kleine, zilverkleurige beestjes van zo’n zeven tot twaalf millimeter lang. Hun lichaam is bedekt met fijne schubben, hebben twee voelsprieten op hun kop en een aantal staartachtige draden.

Het leven van een zilvervisje

Een donkere, warme en vochtige omgeving is voor de zilvervisjes bij uitstek prima vertoeven. Zilvervisjes zijn lichtschuw en houden niet van een temperatuur onder de 25 graden. Maanden kunnen ze zonder voedsel, maar om hun honger te stillen, voeden ze zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Ook mijten, kleine insecten of schimmels verorberen ze zonder problemen.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Lelystad en omgeving

Wil jij snel van je zilvervisjes af? Schakel dan de hulp in van professionele ongediertebestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Lelystad hebben al vele jaren ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Lelystad en omgeving. Onze ervaren zilvervisjesbestrijders komen graag bij je langs om het probleem te inspecteren en een vakkundige oplossing te vinden. Wij bieden 24/7 directe hulp, tegen vaste, lage tarieven om je binnen 24 uur van dienst te zijn. Neem nu contact met ons op. Of laat hier je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Lelystad.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9335 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website