Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Lelystad
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0320 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Papiervisjes bestrijden in Lelystad

Papiervisjes, worden ook wel boekenvisjes genoemd, omdat ze gek zijn op de koolhydraten die in papier zitten. Ook behang, schilderijen en fotoalbums vinden ze heerlijk. De papiervisjes zijn kleine insecten met een lang en plat lichaampje. Deze is bedekt met zilverachtige, glanzende schubjes. De papiervisjes leven graag achter het behang, tussen boeken, kledingkasten, daar waar het droog en warm is. Ze zijn ongewenste gasten, want ze richten veel schade aan. Ben je de papiervisjes zat in huis en wil je zo snel mogelijk van ze af? Schakel dan de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders. Wij zijn dagelijks actief om de papiervisjes, maar ook zilvervisjes en ovenvisjes te bestrijden. Woon je in Lelystad? Wij leveren een vast laag tarief zonder voorrijkosten, en zijn binnen 24 uur bezig met de bestrijding bij jou thuis. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak.

Papiervisjes in huis

Papiervisjes komen makkelijk je huis binnen. Kranten, reclamefolders, maar ook kleding gebruiken ze als lift om zo je huis in te dringen en zich te vergrijpen aan je boeken, fotoalbums en belangrijke documenten. Papiervisjes eten koolhydraten en plantaardige cellulose wat in papier, behang en katoen is verwerkt. Wanneer je wilt voorkomen dat papiervisjes zomaar je huis komen, is het van belang om alle naden en kieren te dichten en je huis goed te isoleren. Is het te laat en heb je papiervisjes in huis? Schakel dan direct een ervaren ongediertebestrijder in.

Professionele papiervisjesbestrijding in Lelystad en omgeving

Heb jij last van papiervisjes en wil je hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan direct contact op onze professionele papiervisjesbestrijders uit Lelystad. Onze lokale professionals hebben al jarenlange ervaring in het vakkundig bestrijden van papiervisjes, maar ook in de bestrijding van alle andere soorten ongedierte. Woon je in Lelystad? Goed nieuws! Wij zijn binnen 24 uur bij jou op locatie om snel en effectief jouw papiervisjes probleem op te lossen. Hiervoor hanteren wij een vast, laag tarief. Spoed- en voorrijkosten doen wij niet aan. Voorkom nog meer schade en bel via ons telefoonnummer met onze specialisten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou directe hulp.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Lelystad.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website