Mogen wij je helpen?

Kakkerlakken bestrijding in Lelystad
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0320 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Kakkerlakken bestrijden in Lelystad

Kakkerlakken worden door velen gezien als vieze, kruipende beestjes die je absoluut niet wil in je huis of bedrijfspand. Dit is volkomen terecht, want een kakkerlakkenplaag brengt vele risico’s met zich mee. Laat daarom de kakkerlakken zo snel mogelijk vakkundig bestrijden door onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Lelystad. Wij hebben jarenlange ervaring in de bestrijding van kakkerlakken en andere soorten ongedierte. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks ongedierte in Lelystad en omgeving. Wij staan 24/7 voor je klaar met de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Het bestrijden van ongedierte lukt ons altijd binnen 24 uur in heel Lelystad en omgeving. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Bel daarom nu met ons  telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie.

Zijn kakkerlakken schadelijk?

Een kakkerlakkenplaag brengt veel risico’s met zich mee, doordat ze erg schadelijk voor zowel de gezondheid van mens als dier zijn. Kakkerlakken produceren bijvoorbeeld een enorm stinkende geur die blijft hangen op alle plaatsen waar ze zijn geweest. Ook zijn kakkerlakken dragers van ernstige ziekten, zoals dysenterie, tyfus en salmonella. En alsof dit nog niet genoeg is, zorgen de uitwerpselen van de kakkerlak voor eczeem, allergieën en astma. Kom daarom direct in actie wanneer je in jouw huis of bedrijfspand een kakkerlak hebt gezien. Kakkerlakken zijn namelijk nooit alleen en planten zich ontzettend snel voort, waardoor een kakkerlakkenplaag alsmaar groeit en zich zelfs verspreidt naar omringende gebouwen.

Gaan kakkerlakken vanzelf weg?

Een kakkerlakkenplaag verdwijnt uit zichzelf nooit. Kakkerlakken eten hun eigen dode soortgenoten op, ze zijn dus kannibalistisch. Daardoor hebben ze altijd voldoende voedsel, maar kunnen ook prima twee weken zonder voedsel overleven. Tel hierbij op dat ze zich ongelooflijk snel voortplanten tot wel 32 nimfen per ei-pakket. Met dit alles samen heb je het recept te pakken voor een kakkerlakkenplaag die niet meer vanzelf weg gaat.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Lelystad en omgeving

Professionele kakkerlakkenbestrijding is gebaseerd op de kannibalistische eigenschappen van de kakkerlak. Als de kakkerlakken hun dode, vergiftigde soortgenoten opeten, sterven ze zelf daarna ook. Deze manier van bestrijden werkt tot wel twaalf keer door. Dit maakt professionele kakkerlakkenbestrijding tot de meest snelle en effectieve methode om een kakkerlakkenplaag compleet uit te roeien. Voor een dergelijke bestrijding schakel je vandaag nog onze lokale professionals uit Lelystad in. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor de oplossing tegen jouw kakkerlakken en staan binnen 24 uur bij je op de stoep Wij bestrijden altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten in Lelystad en omgeving. Bel nu snel met ons telefoonnummer en maak direct een afspraak.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Lelystad.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website