Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Lelystad
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0320 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Lelystad

De huisboktor is een kever die eitjes legt op onbewerkt hout. De larven die hier uitkomen, boren zich in het hout en vernielen het hout tot in de kern. Ze blijven hier tot wel tien jaar zitten. In die tijd boren ze zich een weg door het hout, een spoor van vernieling achterlatend. Het is dus belangrijk om boktor zo snel mogelijk te bestrijden om verdere schade te voorkomen. Denk jij dat boktor de houten constructie van jouw woning of schuur aantast? Schakel voor een vakkundige bestrijding onze professionele boktorbestrijders uit Lelystad in. Wij zijn dagelijks actief in Lelystad en omgeving om boktor snel en effectief te bestrijden. Wij bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij doen dit altijd tegen een vast, laag tarief en hanteren geen voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar. Bel direct met ons telefoonnummer voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Last van boktor?

Een symptoom dat wijst op de aanwezigheid van de huisboktor zijn kleine, ovale gaatjes in het hout. Dan weet je dat de boktor hier actief is. Vooral in de zomermaanden wordt de boktor actief en zijn zelfs goed te horen wanneer ze zich een weg door het hout banen. Wanneer je ook boormeel – zaagselachtige uitwerpselen – bij de kleine gaatjes vindt, is het zeker dat er boktor zit. Zodra je deze symptomen ziet, mag je concluderen dat je last hebt van dit ongedierte. Dan moet je meteen aan de slag met de bestrijding van de boktor.

Schade door boktor

De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. Ze laten een spoor van vernieling achter, terwijl ze zich een weg boren door het hout. De boktorlarven gaan, in tegenstelling tot houtwormlarven, door tot in de kern van het hout. De schade aan een vloer, meubel of andere houten constructie wordt enorm groot en kan zelfs leiden tot totale vernieling. Constructies worden onbetrouwbaar en staan op instorten. Beperk de schade door boktor, herken een besmetting van boktor tijdig en schakel zo snel mogelijk een ervaren ongediertebestrijder uit jouw buurt in.

Professionele boktorbestrijding in Lelystad en omgeving

Het bestrijden van boktor is een klus voor professionals. Voor het effectief bestrijden van boktor zijn specialistische technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring vereist. Je doet er verstandig aan om dit werk over te laten aan onze professionele boktorbestrijder uit Lelystad. Voorkom vergaande schade aan jouw eigendommen en schakel onze lokale professionals vandaag nog in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor vakkundig bestrijden. In Lelystad en omgeving opereren wij voor vaste, lage prijzen en rekenen nooit voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je nu door onze boktorspecialist terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Lelystad.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9343 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 5 minuten geleden
  • SSL beveiligde website