Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Leiden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
071 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Leiden

Zilvervisjes in huis zijn erg vervelend. Het ergste is ook nog dat ze zich in een mum van tijd voortplanten en verspreiden. Gelukkig kun je bij overlast van dit soort ongedierte vandaag nog de hulp inschakelen van onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Leiden. Na het maken van een afspraak zijn we binnen 24 uur ter plaatse en bestrijden we de zilvervisjes op vakkundige wijze. Altijd tegen een vaste, lage prijs. In Leiden, maar ook in Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Noordwijk. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar, dus bel bij overlast van zilvervisjes met ons telefoonnummer.

Hoe leven zilvervisjes?

Plekken waar het warm en vochtig is, daar zijn zilvervisjes het liefst. De reden dat ze zich zoveel in onze huizen bevinden, is omdat we onze woningen steeds beter isoleren. Zo vormt jouw huis de ideale leefomgeving voor deze beestjes. Ze verstoppen zich in de donkere naden en kieren van je huis. Je ziet ze soms wegschieten als je plotseling het licht aan doet. Daarnaast vind je ze ook achter het behang, in je kleding of tussen je boeken, omdat ze graag papier en textiel eten. Wanneer je er één ziet, zijn er vaak meer, ze planten zich namelijk razendsnel voort.

Zijn zilvervisjes vies?

Zilvervisjes dragen ziekmakende bacteriën bij zich en veroorzaken in sommige gevallen allergische reacties. Opmerkelijk is dat ze wel graag in een schone omgeving leven. Toch wil je bij het aantreffen van zilvervisjes in huis hier iets aan doen. Veel mensen vinden het een vies idee dat deze beestjes in hun huis wonen en willen er graag zo snel mogelijk vanaf.

Gaan zilvervisjes vanzelf weg?

Helaas gaan zilvervisjes niet zomaar weg. Ze overleven namelijk met gemak een jaar lang zonder voedsel en worden wel drie tot acht jaar oud. In die tijd blijven ze zich ongestoord voortplanten. Je verstoort dit proces door de temperatuur en luchtvochtigheid sterk te verlagen. Dit verslechtert de leefomstandigheden voor de zilvervisjes. Deze nieuwe omstandigheden vormen echter voor ander ongedierte weer de ideale omstandigheden. Ook is het verlagen van de temperatuur in huis niet echt comfortabel. Heb je een parketvloer? Dan is een lage luchtvochtigheid ook niet ideaal voor het behoud van je houten vloer.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Leiden en omgeving

Ben jij de zilvervisjes helemaal zat? Gelukkig is hulp niet ver. Bel vandaag nog met onze lokale professionals uit Leiden. Dagelijks bestrijden wij allerlei soorten ongedierte in Leiden en omgeving. Ook als je in Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Noordwijk woont bieden wij jou een directe oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Hiervoor hanteren onze professionele zilvervisjesbestrijders een vast, laag tarief en we rekenen geen voorrijkosten. Bel bij overlast van zilvervisjes nu met ons telefoonnummer. Dit voor meer informatie of voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leiden, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsburg, Rijpwetering, Roelofsarendsveen, Voorschoten, Warmond, Zoeterwoude.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website