Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Leiden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
071 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Leiden

Onze lokale professionals uit Leiden bestrijden dag in dag uit ovenvisjes. Woon je in Leiden, Oud Ade, Rijpwetering, Nieuwe Wetering of ergens anders in de omgeving en heb je last van ovenvisjes? Vind je ze vies en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Onze professionele ovenvisjesbestrijders zijn binnen 24 uur ter plaatse met de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Onze service is snel en effectief tegen een vaste, lage prijs. Daarbij hanteren wij geen voorrijkosten. Voor een vakkundige bestrijding op maat zijn wij 24/7 bereikbaar. Dus bel nu met ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak. Of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij direct contact met jou op.

Ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes…

Net als papiervisjes en zilvervisjes horen ovenvisjes tot de franjestaarten. In eerste instantie lijken deze insecten veel op elkaar qua uiterlijk. Alleen met een geoefend oog zijn de verschillen tussen deze drie te zien. Het ovenvisje komt in ons land nog maar weinig, maar wel steeds maker voor. In tegenstelling tot papiervisjes en zilvervisjes die erg vaak in onze huizen te vinden zijn. Dat komt omdat de huizen van tegenwoordig zo goed geïsoleerd zijn, waardoor dit de perfecte leefomgeving is voor deze twee fransjestaarten. Dus de enige plek waar ovenvisjes een kans maken, is in ruimtes waar warme ovens of cv-ketels zijn bijvoorbeeld.  Het ovenvisje overleeft namelijk alleen maar in warme omstandigheden. Temperaturen van boven de vijfentwintig graden vinden ze het fijnst. Ovenvisjes leven vaan koolhydraten, dus eten graag ons voedsel, maar ook papier, textiel en behang. Ze zijn dus wel degelijk schadelijk voor onze omgeving.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Leiden en omgeving

Heb je veel overlast van deze beestjes? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Leiden voeren dagelijks bestrijdingen tegen ovenvisjes uit. Laat je helpen door onze lokale professionals in Zevenbergen en omgeving, zoals Oud Ade, Rijpwetering of Nieuwe Wetering. Wij bieden je binnen 24 uur een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Onze ongediertebestrijders werken voor vaste, lage prijzen en hanteren geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leiden, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsburg, Rijpwetering, Roelofsarendsveen, Voorschoten, Warmond, Zoeterwoude.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website