Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Leiden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
071 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Leiden

De boktor is een houtborende keversoort. Hij wordt ook wel huisboktor genoemd en zorgt voor veel schade. Veel mensen denken dat de boktorkever de schade aanricht, maar in werkelijkheid is dit de larve van de boktor. De larven maken ovale gaatjes in de houten constructies van je huis en brengen op die manier veel schade toe. Neem direct contact op met onze professionele boktorbestrijders uit Leiden om zo snel mogelijk van je boktorprobleem af te komen. Binnen 24 uur staan onze lokale professionals bij jou op de stoep voor het bestrijden van jouw boktor. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor bestrijding in Leiden en omgeving. Neem ook contact met ons op als je in Katwijk, Voorschoten of Oegstgeest woont.

Levenscyclus boktor

De larven van een boktor groeien tien jaar tot ze zich verpoppen. Wanneer ze volwassen kevers zijn, kruipen ze uit de kern van het hout. Daarbij laten ze een klein ovaal gaatje achter. Dit ovale gaatje is dus een teken van de aanwezigheid van boktor. De boktor legt zijn eitjes op het hout waar vervolgens weer larven uit komen. Het proces herhaalt zich telkens weer. Een volwassen kever leeft niet langs. De belangrijkste taak van een boktorkever is voortplanting en hier focussen ze zich dan ook volledig op.

Schade door boktor

Het is bekend dat niet de boktorkever, maar vooral de boktorlarve de schade aanricht aan het hout in je huis. Larven boren zich tot in de kern van het hout, waar ze zich helemaal vol met hout eten. De schade die de boktor in de tien jaar dat ze er zitten aanrichten, is enorm. Complete houten constructies worden vernield, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan.

Professionele boktorbestrijding in Leiden en omgeving

Wanneer je zo snel mogelijk van boktor af wilt, is het van belang om direct actie te ondernemen. Bespaar veel tijd, geld en moeite en laat de boktor zo snel mogelijk bestrijden. Neem direct contact op met onze professionele boktorbestrijder uit Leiden. Wij hebben jarenlange ervaring in de bestrijding van de boktor en hebben dan ook binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij hanteren voor de bestrijding een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook in Katwijk, Voorschoten en Oegstgeest. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak. Bel ons nu via ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij direct contact met jou op.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leiden, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsburg, Rijpwetering, Roelofsarendsveen, Voorschoten, Warmond, Zoeterwoude.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9279 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 6 minuten geleden
  • SSL beveiligde website