Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Leeuwarden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
058 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Leeuwarden

Ratten, ze veroorzaken veel schade aan je huis en vormen een risico voor je gezondheid. Ratten zijn namelijk dragers van verschillende ziektes en bacteriën. Het is van belang om ratten zo snel mogelijk te verwijderen uit je huis. Voor een snelle en effectieve bestrijding van de ratten in en om je huis schakel je onze professionele rattenbestrijders uit Leeuwarden in. Wij zijn dagelijks actief in Leeuwarden en omgeving. Ook wanneer je in Lekkum, Miedum of Snakkerburen woont, staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij zijn ervaren, vakkundig en snel in het bestrijden van ratten. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze rattenspecialisten uit Leeuwarden.

Ratten in Nederland

Er zijn vele verschillende rattensoorten in de wereld. Ratten die we het meest in Nederland tegen komen is de Bruine Rat. Echter komt vanuit het zuiden ook steeds vaker de Zwarte Rat voor in Nederland. Gezien hun leefwijze verschillen deze ratten veel van elkaar.

Bruine rat versus Zwarte rat

De Bruine rat blijft namelijk graag laag bij de grond, terwijl de Zwarte rat een echte klimmer is. Ook hebben ze verschillen in voedselvoorkeur. De Bruine rat eet graag granen en noten terwijl de Zwarte Rat graag fruit eet.

Ratten in en om je huis

Ratten komen gemakkelijk uw huis binnen via gaten en kieren. Dit komt door de smalle skeletbouw van deze knaagdieren. Een volwassen rat kan tot wel 30 centimeter lang worden, inclusief staart. Ratten in je huis zorgen voor grote gezondheidsrisico’s. Ratten brengen veel ziektes en bacteriën met zich mee. Buiten dit dragen ze ook ander ongedierte mee naar binnen. Teken, mijten en vlooien zitten regelmatig in de vacht van de rat verstopt en nestelen zich makkelijk in jouw huis. Het is daarom verstandig ratten zo snel mogelijk te bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Leeuwarden en omgeving

Om ratten zo goed en grondig mogelijk te bestrijden is het verstandig een professional in te schakelen. Onze professionals zijn dagelijks actief in Leeuwarden en omgeving. Wij bieden 24 uur per dag en 7 dagen in de week directe hulp bij rattenoverlast. Binnen 24 uur staan wij bij jou op de stoep om je van jouw rattenprobleem af te helpen. Wij hanteren hierbij vaste, lage prijzen en geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak met onze rattenspecialisten uit Leeuwarden direct met ons telefoonnummer.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leeuwarden, Aldtsjerk, Bears, Beetgum, Beetgumermolen, Blessum, Boksum, Britsum, Cornjum, Deinum, Eagum, Easterwierrum, Engelum, Finkum, Goutum, Gytsjerk, Hempens, Hilaard, Jellum, Jelsum, Jorwert, Lekkum, Mantgum, Marssum, Miedum, Munein, Oentsjerk, Rinsumageest, Roodkerk, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wijtgaard, Wirdum, Wiuwert, Wyns.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website