Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Leeuwarden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
058 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Leeuwarden

Mieren, we kennen ze allemaal wel. Vooral in de zomer zie je deze kleine, zwarte, krioelende insecten veel. Via vaste routes lopen ze ijverig heen en weer naar hun voedselbronnen. Het is erg vervelend om mieren in huis te hebben, in de buurt van je eten. Of buiten, waar ze je terras laten verzakken. Heb jij last van een mierenplaag? Laat de mieren direct bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Leeuwarden. Bij overlast van mieren bieden we jou binnen 24 uur de oplossing. We werken tegen een vaste, lage prijs en bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte. Zowel in Leeuwarden als Boksum, Blessum en Deinum. Zonder voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus wil je een afspraak maken of meer informatie, dan bel je direct met ons telefoonnummer.

Hoe leven mieren?

Mieren leven in kolonies en in principe leven ze overal. Ze zijn altijd op zoek naar zoetigheid, want suiker is waar ze van leven. Hier is in iedere woning meer dan genoeg van te vinden. Denk aan siroopflessen, jam- en suikerpotten en afwasmachines die niet elke dag aan worden gezet. Wanneer de mieren eenmaal hun voedselbron hebben gevonden, creëren ze een mierenstraat, oftewel een reukspoor, zodat de andere mieren de voedselbron ook vinden. Ze bouwen een enorm nest, waar tot wel tienduizend mieren in zitten. Sommige soorten mieren leven zelfs wel twintig jaar.

Professionele mierenbestrijding in Leeuwarden en omgeving

Heb jij last van een mierenplaag in je huis of tuin? Dan ben je die vast goed zat. Voor een effectieve mierenbestrijding schakel je het best een professional in. Onze professionele mierenbestrijders uit Leeuwarden hebben de juiste kennis, ervaring en middelen in huis om de bestrijding vakkundig en duurzaam uit te voeren. Wij bieden je binnen 24 uur de oplossing voor je mierenprobleem en werken tegen een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten te rekenen bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte in Leeuwarden en omgeving. Dus ook als je in Boksum, Blessum of Deinum woont staan we binnen 24 uur bij jou op de stoep. Bel meteen voor een afspraak met ons telefoonnummer en laat de mieren bestrijden door onze mierenprofessional uit Leeuwarden.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leeuwarden, Aldtsjerk, Bears, Beetgum, Beetgumermolen, Blessum, Boksum, Britsum, Cornjum, Deinum, Eagum, Easterwierrum, Engelum, Finkum, Goutum, Gytsjerk, Hempens, Hilaard, Jellum, Jelsum, Jorwert, Lekkum, Mantgum, Marssum, Miedum, Munein, Oentsjerk, Rinsumageest, Roodkerk, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wijtgaard, Wirdum, Wiuwert, Wyns.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9765 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website