Mogen wij je helpen?

Kakkerlakken bestrijding in Leeuwarden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
058 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Kakkerlakken bestrijden in Leeuwarden

Kakkerlakken staan bekend als vies, kruipend ongedierte dat we zeker niet in onze woning willen hebben. Dit ongedierte is niet alleen heel onhygiënisch, het brengt ook vele gezondheidsrisico’s met zich mee. Belangrijk is het om kakkerlakken meteen te bestrijden. Gelukkig is hulp niet ver weg. Onze professionele ongediertebestrijders uit Leeuwarden hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van deze ongure beesten. Wij bestrijden de kakkerlakken binnen 24 uur en werken tegen een vaste, lage prijs! Je kunt ons 24/7 bereiken op ons telefoonnummer. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Zijn kakkerlakken gevaarlijk?

Naast het feit dat kakkerlakken een uiterst onaangename geur veroorzaken, vormen ze ook een gevaar voor onze gezondheid. Kakkerlakken besmetten je door direct contact of door middel van hun uitwerpselen die ze achterlaten op jouw aanrecht en apparaten. In de nacht zijn kakkerlakken actief, dan gaan ze op zoek naar voedsel. Kakkerlakken eten bijna alles wat ze tegenkomen en kruipen ondertussen over ons voedsel. De uitwerpselen, vervellingshuidjes en speekselsporen die kakkerlakken overal achterlaten, zorgen voor verspreiding van ziektes, schimmels en bacteriën. Dit veroorzaakt allergieën, astma of eczeem. Daarnaast zijn kakkerlakken ook nog eens dragers van gevaarlijke ziektes als salmonella, tuberculose en hepatitis. Kakkerlakken planten zich in een razend tempo voort, dus een kakkerlakkenplaag is binnen no-time gevormd.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Leeuwarden en omgeving

Het bestrijden van een kakkerlakkenplaag is geen gemakkelijke klus. De bestrijding van kakkerlakken laat je het best over aan een professionele ongediertebestrijder. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Leeuwarden zijn ervaren in het opsporen van kakkerlakken en het inzetten van effectieve bestrijdingsmiddelen. Voor een effectieve bestrijding neem je direct contact op met onze ongediertebestrijders uit Leeuwarden. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse om jou van je ongedierteprobleem af te helpen. Voor een afspraak of meer informatie zijn wij 24/7 bereikbaar. Dagelijks bestrijden wij alle soorten ongedierte in Leeuwarden en omgeving, ook in Bears, Jellum en Hilaard. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leeuwarden, Aldtsjerk, Bears, Beetgum, Beetgumermolen, Blessum, Boksum, Britsum, Cornjum, Deinum, Eagum, Easterwierrum, Engelum, Finkum, Goutum, Gytsjerk, Hempens, Hilaard, Jellum, Jelsum, Jorwert, Lekkum, Mantgum, Marssum, Miedum, Munein, Oentsjerk, Rinsumageest, Roodkerk, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wijtgaard, Wirdum, Wiuwert, Wyns.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9765 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website