Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Leeuwarden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
058 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Leeuwarden

Het is een nachtmerrie om boktorren in huis te hebben. Ze zorgen namelijk voor grote vernielingen. Houten vloeren, meubels en houten kapconstructies vallen ten prooi aan dit ongedierte. Hoe weet je of de boktor in jouw huis aanwezig is? Dit ongedierte laat ovaalvormige uitvliegopeningen in het hout achter. Ook produceren ze op warme zomerdagen een knagend geluid. Wanneer de huisboktor de kans krijgt om zich een aantal jaren door het hout van jouw huis te boren, richten ze enorm veel schade aan. Dit leidt soms zelfs tot noodzakelijke vervanging van de complete constructie van je woning. De noodzaak van bestrijding van de boktorren is dus hoog. Onze professionele ongediertebestrijders uit Leeuwarden zijn 24/7 bereikbaar om jou binnen 24 uur van je probleem te verlossen. Wij bestrijden boktor tegen een vaste, lage prijs en rekenen nooit voorrijkosten.

Hoe leeft boktor?

Wanneer we spreken over de boktor, hebben we het eigenlijk over de larven van de boktor. Zij richten namelijk de schade aan. De cyclus gaat als volgt: de boktorkever legt haar eitjes op onbehandeld hout. Wanneer de eitjes uitkomen, boren de larven van de boktor zich een weg door het hout. Ze boren lange gangetjes tot in de kern van het hout. De larven blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten, daarna verpoppen ze zich en kruipen als volwassen boktorkever uit het hout. Hierbij laten ze een ovaal gaatje in het hout achter. De kever legt vervolgens haar eitjes weer op het hout, waarna de levenscyclus weer van voren af aan begint. Je snapt hoeveel schade ze in deze tijd aanrichten.

Boktor zelf bestrijden

Omdat de boktorlarven tot diep in het hout komen, is het een lastige klus om boktor zelf te bestrijden. Aan de buitenkant zijn vaak alleen maar ovale gaatjes in het hout te zien. Het bestrijden van boktor vereist speciale technieken, bestrijdingsmiddelen en kennis waar alleen een professionele, geregistreerde ongediertebestrijder over beschikt. Het bestrijden van boktor is dus echt een klus voor een vakman uit de buurt.

Professionele boktorbestrijding in Leeuwarden en omgeving

Heb jij boktor in de houten constructie van jouw huis? Laat de schade (en de kosten) niet verder oplopen, maar schakel onze professionele ongediertebestrijders uit Leeuwarden in. Je kunt ons op ieder moment van de dag 24/7 bereiken en binnen 24 uur bieden we jou de effectieve oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij werken altijd tegen een vaste, lage prijs en rekenen nooit voorrijkosten. Dit geldt ook als je in Wergea, Eagum of Easterwierrum woont. Wil je direct een afspraak maken of eerst meer informatie? Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan wij bellen je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leeuwarden, Aldtsjerk, Bears, Beetgum, Beetgumermolen, Blessum, Boksum, Britsum, Cornjum, Deinum, Eagum, Easterwierrum, Engelum, Finkum, Goutum, Gytsjerk, Hempens, Hilaard, Jellum, Jelsum, Jorwert, Lekkum, Mantgum, Marssum, Miedum, Munein, Oentsjerk, Rinsumageest, Roodkerk, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wijtgaard, Wirdum, Wiuwert, Wyns.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9760 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 18 minuten geleden
  • SSL beveiligde website