Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Leeuwarden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
058 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Leeuwarden

Word je ’s morgens wakker met ontzettende jeuk? Zit je lichaam onder de rode bultjes? Dit zijn duidelijke signalen dat je mogelijk last hebt van bedwantsen. De laatste jaren komen bedwantsen steeds vaker voor. Deze kleine insecten voeden zich met het bloed van mensen. Ze hebben hun naam te danken aan de plek in huis waar zij zich meestal bevinden, namelijk: in en rondom het bed. Ook worden bedwantsen wel wandluis of bedluis genoemd. Heb jij bedwantsen in huis? Hier wil je natuurlijk snel van af. Het best schakel je hiervoor onze professionele ongediertebestrijders uit Leeuwarden in. Zij bestrijden binnen 24 uur op vakkundige wijze de bedwantsen in jouw bed. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Onze lokale bedwantsen bestrijders zijn ervaren in het bestrijden van bedwantsen en zijn dagelijks actief in Leeuwarden en omgeving.

Hoe leven bedwantsen?

Bedwantsen leven van bloed, maar overleven ook prima maanden zonder eten. Overdag verstoppen ze zich in de omgeving van jouw bed en zijn dan ook moeilijk te vinden. ’s Nachts komen de bedwantsen tevoorschijn, dan worden ze gelokt door jouw lichaamswarmte en het koolstofdioxide die je uitademt. Wanneer ze hun bloedmaaltijd hebben gehad gaan ze terug naar hun schuilplaats om eitjes te leggen. Zo hebben bedwantsen een prinsheerlijk leven in jouw bed, maar wordt jouw nachtrust enorm verstoord.

Heb jij last van bedwantsen?

Hoe weet je nou of je wel of geen bedwantsen hebt? Een duidelijk signaal van bedwantsen zijn kleine, rode wondjes op je lichaam, die lijken op muggenbulten. De bedwants prikt met zijn snuit door de huid en zuigt zo het bloed op. De bultjes die dan ontstaan jeuken en zorgen voor veel irritatie. Ook zorgt dit ervoor dat er bruinzwarte puntjes, de uitwerpselen van de bedwantsen, op je lakens, plinten of stopcontacten achterblijven.

Hoe voorkom je verspreiding van bedwantsen?

Het bestrijden van bedwantsen is een lastige klus die zelf eigenlijk niet te klaren is. Om de verspreiding van bedwantsen tegen te gaan, is het belangrijk dat je direct een professionele ongediertebestrijder uit de buurt inschakelt. Laat alle mogelijk besmette spullen in de besmette kamer liggen. Versleep dit vooral niet naar andere ruimtes in je huis, zo verspreid je de bedwantsen alleen maar. Neem ook geen logees in huis en ga zelf ook niet uit logeren.

Professionele bedwantsenbestrijding in Leeuwarden en omgeving

Heb jij bedwantsen in huis? Voorkom dat dit probleem zich meer en meer uitbreidt. Wacht geen dag langer en schakel direct onze professionele bedwantsen bestrijders uit Leeuwarden in. Dagelijks zijn wij druk in de weer met het bestrijden van alle soorten ongedierte in heel Leeuwarden en omgeving, ook in Wiuwert, Warten en Warstiens. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem, altijd tegen een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken?  Bel met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze bedwantsen specialist uit Leeuwarden.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leeuwarden, Aldtsjerk, Bears, Beetgum, Beetgumermolen, Blessum, Boksum, Britsum, Cornjum, Deinum, Eagum, Easterwierrum, Engelum, Finkum, Goutum, Gytsjerk, Hempens, Hilaard, Jellum, Jelsum, Jorwert, Lekkum, Mantgum, Marssum, Miedum, Munein, Oentsjerk, Rinsumageest, Roodkerk, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wijtgaard, Wirdum, Wiuwert, Wyns.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9267 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 18 minuten geleden
  • SSL beveiligde website