Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Kakkerlakken / Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakkenbestrijding

Van alle soorten ongedierte die je in huis kunt hebben, zijn kakkerlakken één van de vervelendste. Bovendien zijn kakkerlakken in huis slecht voor je gezondheid. De kruipende insecten planten zich snel voort, waardoor een paar kakkerlakken gemakkelijk een kakkerlakkenplaag wordt. Een kakkerlakkenbestrijding is daarom van groot belang.

Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken voorkomen is beter dan kakkerlakken bestrijden

Voorkomen is beter dan genezen, wordt weleens gezegd. Datzelfde geldt voor kakkerlakken. Kakkerlakken voorkomen doe je door je huis goed schoon te houden. Zorg dat er nergens etensresten liggen, bewaar voedsel in afgesloten bakken en houd de luchtvochtigheid in huis op peil. Als je kakkerlakken in huis niet hebt weten te voorkomen, dan zit er maar een ding op: de kakkerlakken bestrijden.

Zorg dat de kakkerlakkenplaag geen kans krijgt om uit te breiden

Als je een kakkerlakkenplaag niet direct aanpakt met een effectieve kakkerlakkenbestrijding, dan breidt de kakkerlakkenplaag zich alleen maar uit. Niet alleen door jouw huis, maar ook naar naastgelegen woningen en panden. Kakkerlakken planten zich namelijk enorm snel voort. Daarbij verplaatsen ze zich door hun afgeplatte lijf heel makkelijk van de ene naar de andere kamer en verder. Als je last hebt van kakkerlakken in je huis, is het dus ook van belang dat je omliggende woningen of panden hierover inlicht en dat deze eigenaren ook de kakkerlakken bestrijden. Als je dit niet op deze manier aanpakt, heb je binnen de kortste keren weer een kakkerlakkenplaag in je huis.

Kakkerlakken zelf bestrijden, wij raden het af

Velen proberen zelf kakkerlakken te bestrijden, maar vaak zonder succes. Ze halen allereerst hun hele huis overhoop, maar juist dit zorgt ervoor dat de kakkerlakkenplaag zich makkelijker verspreidt. Vervolgens schaffen ze bestrijdingsmiddelen aan en hopen zo dat de kakkerlakken verdwijnen. Dit heeft echter een tegengesteld effect. De reden waarom kakkerlakken al zo’n 300 miljoen jaar bestaan, is dat zij in die periode een bepaalde resistentie hebben ontwikkeld tegen deze bestrijdingsmiddelen. De eipakketjes zijn bedekt met een laagje chitine waardoor de meeste bestrijdingsmiddelen geen effect hebben op de eipakketjes. Dus hoe meer bestrijdingsmiddelen je toepast, hoe lastiger het uiteindelijk is om kakkerlakken te bestrijden.

Bestrijdingsmiddelen tegen kakkerlakken

Wil je toch proberen kakkerlakken zelf te bestrijden? Probeer dit dan eens met:

  • een kakkerlakkenval;
  • een kakkerlakkenspray;
  • huismiddeltjes tegen kakkerlakken.

Kakkerlakken bestrijden met een kakkerlakkenval of kakkerlakkenspray gaat niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is ontzettend om alle kakkerlakken te bereiken en het gif wat particulieren mogen gebruiken is lang niet zo effectief als de bestrijdingsmiddelen die professionals mogen toepassen. Daarom kun je het beste een professional inschakelen om kakkerlakken te bestrijden.

Professionele kakkerlakkenbestrijding

De beste manier om van een kakkerlakkenplaag af te komen, is door een professionele kakkerlakkenbestrijder in te schakelen om kakkerlakkken te bestrijden. Kakkerlakken verspreiden zich razendsnel, leggen veel eitjes en planten zich zo ontzettend snel voort. Dit ongedierte vermenigvuldigt zich dus in een enorm tempo. Als er niet snel gehandeld wordt, wordt jouw kakkerlakkenplaag alleen maar groter. Professionals weten exact waar kakkerlakken zich verstoppen en nemen al deze plekken mee in de behandeling. Je hebt allerlei bestrijdingsmiddelen aangeschaft, terwijl je kakkerlakkenprobleem nog niet is opgelost. Bespaar jezelf dus tijd, geld en moeite en laat meteen een ervaren bestrijder de effectieve kakkerlakkenbestrijding uitvoeren.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!