Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0255-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in IJmuiden

6 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.2 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in IJmuiden

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN IJmuiden Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van IJmuiden. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding IJmuiden

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Noord-Holland is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0255-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in IJmuiden of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in IJmuiden, Driehuis of Velsen-Zuid woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn, IJmuiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad, Heemskerk, Uitgeest, Heerhugowaard, Zaandam.

Wat valt er onder IJmuiden?
 • IJmuiden
 • Driehuis
 • Velsen-Zuid
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van IJmuiden? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Noord-Holland

6 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2


Vlooien bestrijden IJmuiden

Jeuk? Bultjes? Help, ik heb last van vlooien in huis! Je komt thuis na een vakantie en het barst ervan. Zelf word je ook gebeten en hier wil je natuurlijk meteen vanaf. Schakel dan zo snel mogelijk onze professionele vlooienbestrijder in IJmuiden in. Wij bestrijden dagelijks vlooien in IJmuiden en omgeving. Dus ook in Velsen-Zuid en Driehuis zijn wij elke dag aanwezig om jou van je vlooienprobleem af te helpen. Bel nu 0255-781123 voor een afspraak of laat je direct terugbellen voor een vlooienbestrijding binnen 24 uur. Je betaalt altijd een vaste, lage prijs en daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

De leefwijze van een vlo

Een vlo is een parasitair insect. Dat houdt in dat vlooien zich voeden door bloed te zuigen bij mensen en dieren. In Nederland komt de kattenvlo het meest voor. De mensenvlo daarentegen komt zeer zelden voor in Nederland. De kattenvlo leeft op zowel honden als katten en doen bij de mens soms een proefbeet. Vaak ontstaat een vlooienplaag wanneer er tijdelijk weinig activiteit is geweest in huis, bijvoorbeeld in verband met vakantie. De coconnen komen massaal uit bij thuiskomst en je wordt direct besprongen door vlooien die bloed nodig hebben om te overleven en zich voort te planten. Je hele huis zit dus onder die kleine beestjes en hier wil je zo snel mogelijk vanaf.

Professionele vlooienbestrijding in IJmuiden en omgeving

Als je helemaal gek wordt van de vlooien omdat zo overal zitten, neem dan direct contact op met onze lokale vlooienbestrijder uit IJmuiden. Voor vlooienbestrijding zijn wij 24/7 bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend, om jouw vlooienprobleem professioneel en effectief op te lossen. Ook in plaatsen buiten IJmuiden, zoals Velsen-Zuid en Driehuis komen wij je helpen. Als je direct contact met ons opneemt, bieden wij jou een oplossing binnen 24 uur. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Wil je een afspraak maken of eerst meer informatie? Bel met ons nummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!