Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Frans is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0255-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in IJmuiden

1 beoordeling
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Frans en maak direct een afspraak.

Bel direct met Frans

Stuur een mail

Stuur een mail en Frans neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Frans belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in IJmuiden

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN IJmuiden Expert aan het woord

Mijn naam is Frans van Van Gerwen Pest Control. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van IJmuiden. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Frans van Gerwen
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding IJmuiden

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Frans van Van Gerwen Pest Control is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Frans en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Frans kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0255-781123
WAAR Frans WERKT Werkgebied

Woon je in IJmuiden of omgeving, dan staan Frans en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Driehuis, Velsen-Zuid of Zaanstad woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0255-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Frans is actief in omgeving IJmuiden, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Heerhugowaard, Alkmaar, Zaandam, Zaanstad, Purmerend, Noord-Scharwoude, Hoorn, Schagen.

Wat valt er onder IJmuiden?
 • Driehuis
 • Velsen-Zuid
 • Zaanstad
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van IJmuiden? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over boktorbestrijding in IJmuiden

Hoe krijg ik boktorren weg?

Om boktor in IJmuiden weg te krijgen, is het vaak nodig om professionele hulp in te schakelen. Experts kunnen het aangetaste hout behandelen met speciale insecticiden die de larven en kevers doden. Daarnaast is het belangrijk om alle aangetaste houtdelen grondig te inspecteren en indien nodig te vervangen. Preventieve maatregelen zoals het onderhouden van het hout en het controleren op vochtproblemen zijn ook essentieel.

Kan een boktor vliegen?

Ja, volwassen boktorren kunnen vliegen. Dit maakt het voor hen gemakkelijker om zich te verspreiden naar nieuwe gebieden en houtbronnen. In kunnen boktorren zich daarom snel verspreiden, vooral tijdens de warmere maanden wanneer ze actiever zijn.

Waar komt de boktor vandaan?

Boktorren komen vaak voor in gebieden met veel hout, zoals bossen, maar kunnen ook huizen en andere gebouwen binnendringen op zoek naar geschikt hout om hun eitjes in te leggen. Ze kunnen binnenkomen via besmet hout of meubels, of van buitenaf.

Wat kost een boktor behandeling?

De kosten van een boktorbehandeling in IJmuiden variëren. Dit is afhankelijk van de ernst van de aantasting en de grootte van het getroffen gebied. Om een nauwkeurige inschatting te krijgen kun je het beste een offerte van een ongediertebestrijder van Ongediertebestrijden aanvragen.

Is een boktorbestrijding verzekerd?

Of schade door de boktor verzekerd is, hangt af van uw verzekeringspolis. Sommige opstalverzekeringen dekken schade door ongedierte, waaronder boktor, maar dit is niet altijd het geval. Het is belangrijk om uw polisvoorwaarden te controleren of contact op te nemen met uw verzekeraar voor specifieke informatie.

Hoe lang leeft een boktor?

De levensduur van een boktor variëert. De larven kunnen enkele jaren in het hout leven, waarbij ze zich voeden en groeien. De volwassen kever leeft echter slechts enkele weken tot enkele maanden. In deze tijd planten ze zich voort en leggen eitjes voor een nieuwe generatie.

KLANTEN OVER Frans van Van Gerwen Pest Control

1 beoordeling met een gemiddelde score van 8


Boktor bestrijden IJmuiden

Zijn je houten constructies beschadigd en denk je last te hebben van de boktor? Kleine Ngaatjes tot diep in het hout met zaagsel daaromheen is het teken van een actieve boktor. Dit ongedierte dien je zo snel mogelijk te laten bestrijden, want anders richt het nog meer schade aan. Onze ervaren ongediertebestrijder in IJmuiden lost binnen 24 uur jouw boktorprobleem voor je op. En dat tegen een vast, laag tarief. Ook buiten IJmuiden staan wij voor je klaar; Driehuis, Velsen-Zuid of Zaanstad. Onze professionele boktorrenbestrijder in IJmuiden rekent geen voorrijkosten en is altijd in de buurt. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel ons direct op 0255-781123.

Hoe herken ik een boktor?

De huisboktor is één tot tweeënhalve centimeter lang, heeft een dekschild en is bruinzwart gekleurd. Ze houden van warme temperaturen en zijn daardoor actiever tijdens de lente en de zomer. Boktorren hoeven niet veel te eten en willen maar één ding: zich voortplanten. De boktor legt hiervoor eitjes in het hout, waar larven uit komen. Je ziet ze dus niet snel. Gaatjes van zes tot negen millimeter diep in het hout en zaagsel rondom zijn tekenen dat je last hebt van boktorren. Dit ongedierte richt zeer grote schade aan doordat de uitgekomen larven zich een weg boren tot in de kern van het hout. Denk aan schade aan vloeren, meubels en dakconstructies. Onze bestrijders helpen je graag met verwijderen van de boktor.

Boktor in je huis?

Bestrijding door onze boktorrenbestrijding specialisten is de beste manier om van de boktorren af te komen. Het komt vaak voor dat complete constructies van huizen worden afgekeurd, omdat vorige bewoners niets hebben gedaan aan de boktor in het hout. De larven van een boktor zitten jaren in het hout en eten samen van binnenuit complete constructies van hout kapot. Op een gegeven moment verpoppen de larven en de kevers kruipen uit het hout met gaatjes achterlatend. De volwassen boktorren leggen opnieuw hun eitjes in het hout en zo begint het proces weer. Een daadkrachtige oplossing is dan ook van groot belang.

Professionele boktorbestrijding in IJmuiden en omgeving

Juiste kennis, effectieve bestrijdingsmiddelen en goede bestrijdingstechnieken zijn nodig om de boktor te verwijderen. Zonder is het vrijwel onmogelijk. Het is essentieel dat het aangetaste hout tot in de kern behandeld wordt met vakkundige bestrijdingsmethoden. Onze lokale ongediertebestrijder zorgt ervoor dat je snel van de boktorren af komt. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Driehuis, Velsen-Zuid of Zaanstad woont. Uiteraard zonder voorrijkosten. Voor de oplossing voor jouw boktorprobleem tegen een vast, laag tarief maak je nu een afspraak. Bel ons of laat je telefoonnummer achter en wij bellen je direct terug!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!