Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0114-781123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Hulst

3 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hulst

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Hulst Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hulst. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Hulst

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0114-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Hulst of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Hulst, Clinge, Graauw of Heikant woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 0114-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Hulst?
 • Hulst
 • Clinge
 • Graauw
 • Heikant
 • Hengstdijk
 • Kapellebrug
 • Kloosterzande
 • Koewacht
 • Kuitaart
 • Lamswaarde
 • Nieuw-Namen
 • Ossenisse
 • Sint Jansteen
 • Terhole
 • Vogelwaarde
 • Walsoorden
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hulst? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidwest-Nederland

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 10


Wespen bestrijden Hulst

Wespen kunnen erg lastig zijn en een wespennest in jouw buurt zorgt al snel voor overlast. Wespenbestrijding dient zo snel mogelijk te gebeuren, maar laat dit aan een professional over. Bij jou in de buurt zijn onze ervaren wespenbestrijders de aangewezen persoon om dit snel en effectief uit te voeren. Wij bestrijden al jaren alle soorten ongedierte, waaronder wespen, in Hulst en omgeving tegen een vast, laag tarief. Ook in Kloosterzande, Walsoorden en Ossenisse bieden wij 24/7 directe hulp. Zonder voorrijkosten. Binnen 24 uur hebben wij een oplossing voor jouw wespenprobleem. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0114-781123 om een bestrijding in te plannen. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je bij ons terecht.

Nest vol wespen

In grote kolonies leven wespen samen in hun wespennest. Dit nest bouwen ze in holle ruimten, zoals in spouwmuren en onder daken. Dit gebeurt niet zonder het aanrichten van veel schade. En dan hebben we het nog niet eens over de overlast die ze veroorzaken, doordat wespen gedurende de hele dag af en aan vliegen. Om verdere schade en overlast tegen te gaan, dient dit ongedierte zo snel mogelijk vakkundig bestreden te worden. Laat dit door een professional doen.

Waar moet je op letten?

Sluit de invliegopening van een gevonden wespennest nooit af! De wespen willen hoe dan ook hun nest uit en vreten zich dan door de muur. Vaak komen ze dan niet buiten uit, maar aan de binnenkant van je huis. In de tussentijd worden ze erg agressief en eenmaal uit het nest gekomen, willen ze maar één ding: jou meerdere keren steken. Het zelf weghalen van een wespennest is ook zeer af te raden. Bedreigde wespen lokken de andere wespen, waardoor er een zwerm wordt gecreëerd om jou aan te vallen.

Professionele wespenbestrijding in Hulst en omgeving

Wanneer je een wespennest hebt ontdekt, is het van belang om deze onmiddellijk te laten bestrijden. Voor vakkundige hulp neem je contact op met onze professionele wespenbestrijder in Hulst. Onze ongediertebestrijders uit Hulst gaan al jaren wespen tegen in Hulst en omgeving, zoals Kloosterzande, Walsoorden en Ossenisse. Bel ons nu met onderstaand telefoonnummer of vul je gegevens hiernaast in, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan onze lokale professionals bij jou op de stoep tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!