Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Hulst
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0114 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Hulst

Wanneer je thuiskomt van een vakantie of wanneer een kat of hond bij je heeft gelogeerd, heb je al kans op een vlooienplaag. Ontzettend vervelend en hardnekkig ook. Het best laat je vlooien zo snel mogelijk bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. Onze lokale bestrijders zijn dagelijks werkzaam in Hulst, dus ook als je in Lamswaarde, Kloosterzande of Walsoorden woont, zijn wij altijd in de buurt om jou binnen 24 uur van dienst te zijn. Voor het bestrijden van vlooien hanteren wij een vast, laag tarief en brengen geen extra kosten in rekening om bij jou te komen. Voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem neem je 24/7 contact met ons op.

Het ontstaan van een vlooienplaag

Het betreft de kattenvlo die zich voedt met het bloed van jouw hond of kat. Ze bijten je huisdier en leggen vervolgens hun eitjes, zo’n honderd stuks per keer. Op het moment dat je huisdier een tijdje uit huis is en jouw huis tevens onbewoond is voor een aantal weken rijpen de cocons van de vlooien die verspreid door je huis liggen. De rijpe cocons komen echter niet uit zolang er geen beweging is door in huis lopende mensen of dieren. Bij thuiskomst krijg je dan al gauw te maken met een stortvloed aan vlooien.

Gebeten door een vlo?

In principe leven vlooien niet op mensen. Ben je toch gebeten? Dat kan! Vlooien bijten mensen vaak eenmalig om dan tot de conclusie te komen dat jij niet degene bent die ze moeten hebben. Vlooienbeten herken je aan kleine, rode, heftig jeukende bultjes. Deze bevinden zich meestal op je onderbenen, omdat hier de vlo makkelijk bij kan. Mens en dier kunnen een allergische reactie krijgen van deze beten met uitslag op de rest van het lichaam als gevolg.

Professionele vlooienbestrijding in Hulst en omgeving

Een vlooienplaag bestrijden, is een intensieve klus om te klaren, maar moet hoe dan ook vakkundig gebeuren. Voordat je dit laat doen, moet je eerst je huisdier behandelen met een anti-vlooienmiddel. Een dierenarts kan dit ook voor je doen. Wat betreft de bestrijding van de vlooien schieten onze professionele vlooienbestrijders uit Hulst je te hulp. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vlooien en andere soorten ongedierte. Onze lokale professionals vind je overal in Hulst en omgeving, dus ook in Lamswaarde, Kloosterzande en Walsoorden staan wij voor je klaar. Binnen 24 uur komen wij bij je langs voor het bestrijden van jouw vlooien tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten. Wij verlenen 24/7-service. Neem dus direct contact met ons op. Een terugbelverzoek indienen kan natuurlijk ook.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hulst, Clinge, Graauw, Heikant, Hengstdijk, Kapellebrug, Kloosterzande, Koewacht, Kuitaart, Lamswaarde, Nieuw-Namen, Ossenisse, Sint Jansteen, Terhole, Vogelwaarde, Walsoorden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9484 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website