Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Hulst
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0114 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Hulst

In heel Nederland komen ovenvisjes voor. Helaas dus ook in Hulst en omstreken. Dit hinderlijke, vieze ongedierte veroorzaakt vaak erge overlast. Wil je van jouw ovenvisjes af? Wij zorgen voor de bestrijding! Wij zorgen voor het bestrijden van jouw ovenvisjes in de omgeving van Hulst. Dus ook als je in Terhole, Kuitaart of Hengstdijk woont, staan onze lokale professionals binnen 24 uur voor je klaar. Zonder voorrijkosten. Voor een snelle, effectieve bestrijding voor een vaste, lage prijs neem je vandaag nog contact met ons op. Is het al avond of weekend? Geen probleem! Wij zijn 24/7 beschikbaar.

Wat zijn ovenvisjes?

Ovenvisjes zijn familie van het zilvervisje en het papiervisje en behoren allen tot de orde van de franjestaarten. Een ovenvisje is een vleugelloos insect, is donkergrijs van kleur, heeft zes poten en een aantal lange antennes op z’n kop. Ook is het ovenvisje lichtschuw. Een ovenvisje kan zo’n twee tot drie jaar oud worden.

Hoe leeft een ovenvisje?

Ovenvisjes houden van warme, niet al te droge plaatsen. Denk hierbij aan keukens in bakkerijen en restaurants of de badkamer en zolder bij jou thuis. Ze kunnen niet tegen zonlicht en kunnen in ons klimaat ook niet buiten overleven. Wat eten ovenvisjes eigenlijk? Ze voeden zich met suiker, koolhydraten, granen, lijm en papier. In principe eten ze bijna alles wat organisch is.

Zijn ovenvisjes gevaarlijk?

Ovenvisjes kunnen voor veel overlast zorgen, maar zijn zelf niet gevaarlijk. Wel kunnen zij bacteriën met zich meedragen, waardoor het wel verstandig is om ze te bestrijden. Ook omdat ze hinderlijk en vies zijn, laat je ze bestrijden. Om nieuwe ovenvisjes te voorkomen, maak je naden en kieren in huis dicht, maak je vochtige plekken goed schoon en zorg je voor een goede ventilatie.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Hulst en omgeving

Laat een bestrijding uitvoeren door een ervaren ongediertebestrijder, zodat je er zeker van bent dat alle ovenvisjes worden verwijderd. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Hulst voeren dagelijks bestrijdingen uit in Hulst en omgeving. Ook in de plaatsen Terhole, Kuitaart of Hengstdijk bieden wij binnen 24 uur een vakkundige oplossing voor jou ovenvisjesprobleem. En dat tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem nu contact met ons op. Ook is het mogelijk om je gegevens achter te laten, zodat wij jou kunnen benaderen. We informeren je graag over de bestrijdingsmogelijkheden van ovenvisjes bij jou thuis. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hulst, Clinge, Graauw, Heikant, Hengstdijk, Kapellebrug, Kloosterzande, Koewacht, Kuitaart, Lamswaarde, Nieuw-Namen, Ossenisse, Sint Jansteen, Terhole, Vogelwaarde, Walsoorden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9484 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website