Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0114-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Hulst

3 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hulst

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Hulst Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hulst. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Hulst

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in muizen bestrijden. Bel Peter en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0114-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Hulst of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Hulst, Clinge, Graauw of Heikant woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0114-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Hulst?
 • Hulst
 • Clinge
 • Graauw
 • Heikant
 • Hengstdijk
 • Kapellebrug
 • Kloosterzande
 • Koewacht
 • Kuitaart
 • Lamswaarde
 • Nieuw-Namen
 • Ossenisse
 • Sint Jansteen
 • Terhole
 • Vogelwaarde
 • Walsoorden
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hulst? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidwest-Nederland

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 10


Muizen bestrijden in Hulst

Niemand wil een muis in huis, laat staan meerdere. Muizen zijn zowel schadelijk voor je eigendommen als voor je gezondheid. De huismuis komt, zoals z’n naam al verraadt, het vaakst voor in huizen. Binnen 24 uur is onze professionele muizenbestrijder in Hulst bij je om jouw muizen in huis te verhelpen. Wij zijn elke dag aan het werk in Hulst en omgeving, dus ook in Koewacht, Vogelwaarde of Terhole komen onze lokale professionals ongedierte verwijderen. Wij bestrijden tegen een vast, laag tarief en brengen nooit spoed- of voorrijkosten in rekening. Een snelle, effectieve oplossing voor jouw muizenprobleem? Bel nu 0114-781123, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zijn muizen schadelijk?

Muizen knagen graag aan alles wat los en vast zit, omdat hun tanden anders blijven groeien! Hout, plastic of andere materialen, het maakt ze niets uit; ze knagen aan alles wat ze tegenkomen. Door al dat geknaag, houden ze hun tanden kort en scherp. Je voedselvoorraad, maar ook elektrische kabels moeten eraan geloven, wat kan leiden tot brand en kortsluiting. Muizen richten niet alleen schade aan in je huis, maar ook aan je gezondheid. Via urine en ontlasting verspreiden ze ziektes bij je voedsel en zorgen zo voor voedselvergiftiging. Muizenkeutels kun je dan wel zien, maar je ziet niet waar ze hebben geplast. Zorg er altijd voor dat je etenswaren afsluit en opbergt.

Een muizenplaag

Muizen zijn nachtdieren en zie je daarom overdag niet snel. Hoe weet je dan of je last van muizen hebt? Het volgende duidt op een muizenplaag: lege voedselverpakkingen, schade aan kabels, apparaten of meubels. Ruik je een typische geur? Dit kan de muizenurine zijn. Hoor je ’s nachts lawaai? Dan bevinden zich actieve muizen in je huis. Ook als je muizenkeutels tegenkomt. Deze herken je aan hun zwarte kleur en zijn drie tot acht millimeter lang. Wanneer je de keutels hebt opgeruimd, was dan grondig je handen. Een muis brengt veel ziektes met zich mee.

Professionele muizenbestrijding in Hulst en omgeving

Heb je een muis gezien, houd er dan altijd rekening mee dat er meerderen in je huis zijn of zelfs een hele plaag. Laat ons helpen. Wij zijn ervaren in het bestrijden van muizen en weten als geen ander hoe snel een plaag zich uitbreidt. Onze professionele muizenbestrijders bieden je dan ook directe hulp. Woon je in Hulst of omgeving, zoals Koewacht, Vogelwaarde of Terhole? Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse om jouw muizen vakkundig te bestrijden. Muizenbestrijding voeren wij uit tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, neem dus direct contact op of laat je terugbellen.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!