Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Hulst
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0114 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Hulst

Een verzamelnaam voor larven van een aantal kevers en torren is de houtworm. De larven van de houtworm voeden zich met hout om naar een volwassen kever te groeien. Bij overlast van de houtworm is het raadzaam om direct hulp te vragen van onze professionele houtwormbestrijder uit Hulst. Ons lukt het om je binnen 24 uur aan een oplossing te helpen voor jouw houtwormprobleem, omdat onze lokale ongediertebestrijders jarenlange ervaring hebben met het bestrijden van houtworm. Omdat we lokaal werken, zijn we altijd bij jou in de buurt en rekenen we geen voorrijkosten. Ook niet als je in Heikant, Clinge of Nieuw-Namen woont. Bestrijding van de houtworm en alle andere soorten ongedierte voeren wij uit voor een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Schade door houtworm

Heb je last van houtworm in huis? Het is de gewone houtwormkever die veelal de schade aanricht aan houten constructies. De larven van de houtwormkever zijn gek op de zachte delen van het hout, maar er zijn soorten die zelfs de harde kern van het hout verorberen. Vloeren, meubels en andere houten voorwerpen leveren hierdoor veel schade op. Dierbare houten voorwerpen, maar ook de houten constructie van je huis worden langzaam opgegeten door de houtworm. Laat houtworm daarom zo snel mogelijk vakkundig bestrijden.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Een zogenaamd huis-, tuin- en keukenmiddel tegen overlast van houtworm is het invriezen of verhitten van houten voorwerpen welke zijn aangetast door de houtworm. Vries het gehele voorwerp net zolang in totdat het tot in de kern is bevroren. Of verhit het aangevreten hout tot in de kern. Dit overleven de larven van de houtworm namelijk niet. Wanneer dit niet mogelijk is, vanwege de omvang van de voorwerpen, is chemische bestrijding de enige oplossing. Neem hiervoor contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Hulst.

Professionele houtwormbestrijding in Hulst en omgeving

Schade door houtworm? Onze lokale professional is eenvoudig in te schakelen. Wij zijn altijd in de buurt en dus 24/7 te bereiken voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw houtwormprobleem. Neem direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer en binnen 24 uur staat onze ervaren bestrijder bij jou op de stoep. Wij bieden onze diensten aan tegen een vast, laag tarief en hanteren geen voorrijkosten. Dus ook als je in Heikant, Clinge of Nieuw-Namen woont. Bel ons vandaag nog voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het inplannen van een afspraak. Je kunt je gegevens hiernaast achterlaten als je wil dat wij jou direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hulst, Clinge, Graauw, Heikant, Hengstdijk, Kapellebrug, Kloosterzande, Koewacht, Kuitaart, Lamswaarde, Nieuw-Namen, Ossenisse, Sint Jansteen, Terhole, Vogelwaarde, Walsoorden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9482 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 16 minuten geleden
  • SSL beveiligde website