Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0114-781123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Hulst

3 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hulst

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Hulst Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hulst. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Hulst

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0114-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Hulst of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Hulst, Clinge, Graauw of Heikant woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0114-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Hulst?
 • Hulst
 • Clinge
 • Graauw
 • Heikant
 • Hengstdijk
 • Kapellebrug
 • Kloosterzande
 • Koewacht
 • Kuitaart
 • Lamswaarde
 • Nieuw-Namen
 • Ossenisse
 • Sint Jansteen
 • Terhole
 • Vogelwaarde
 • Walsoorden
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hulst? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidwest-Nederland

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 10


Houtworm bestrijden Hulst

Een verzamelnaam voor larven van een aantal kevers en torren is de houtworm. De larven van de houtworm voeden zich met hout om naar een volwassen kever te groeien. Bij overlast van de houtworm is het raadzaam om direct hulp te vragen van onze professionele houtwormbestrijders in Hulst. Ons lukt het om je binnen 24 uur aan een oplossing te helpen voor jouw houtwormprobleem, omdat onze lokale ongediertebestrijders jarenlange ervaring hebben met het bestrijden van houtworm. Omdat we lokaal werken, zijn we altijd bij jou in de buurt en rekenen we geen voorrijkosten. Ook niet als je in Heikant, Clinge of Nieuw-Namen woont. Bestrijding van de houtworm en alle andere soorten ongedierte voeren wij uit voor een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via 0114-781123.

Schade door houtworm

Heb je last van houtworm in huis? Het is de gewone houtwormkever die veelal de schade aanricht aan houten constructies. De larven van de houtwormkever zijn gek op de zachte delen van het hout, maar er zijn soorten die zelfs de harde kern van het hout verorberen. Vloeren, meubels en andere houten voorwerpen leveren hierdoor veel schade op. Dierbare houten voorwerpen, maar ook de houten constructie van je huis worden langzaam opgegeten door de houtworm. Laat houtworm daarom zo snel mogelijk vakkundig bestrijden.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Een zogenaamd huis-, tuin- en keukenmiddel tegen overlast van houtworm is het invriezen of verhitten van houten voorwerpen welke zijn aangetast door de houtworm. Vries het gehele voorwerp net zolang in totdat het tot in de kern is bevroren. Of verhit het aangevreten hout tot in de kern. Dit overleven de larven van de houtworm namelijk niet. Wanneer dit niet mogelijk is, vanwege de omvang van de voorwerpen, is chemische bestrijding de enige oplossing. Neem hiervoor contact op met onze houtwormbestrijding specialisten uit Hulst.

Professionele houtwormbestrijding in Hulst en omgeving

Schade door houtworm? Onze lokale professional is eenvoudig in te schakelen. Wij zijn altijd in de buurt en dus 24/7 te bereiken voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw houtwormprobleem. Neem direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer en binnen 24 uur staat onze ervaren bestrijder bij jou op de stoep. Wij bieden onze diensten aan tegen een vast, laag tarief en hanteren geen voorrijkosten. Dus ook als je in Heikant, Clinge of Nieuw-Namen woont. Bel ons vandaag nog voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het inplannen van een afspraak. Je kunt je gegevens hiernaast achterlaten als je wil dat wij jou direct terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!