Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0114-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Hulst

3 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hulst

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Hulst Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hulst. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Hulst

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0114-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Hulst of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Hulst, Clinge, Graauw of Heikant woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0114-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Hulst?
 • Hulst
 • Clinge
 • Graauw
 • Heikant
 • Hengstdijk
 • Kapellebrug
 • Kloosterzande
 • Koewacht
 • Kuitaart
 • Lamswaarde
 • Nieuw-Namen
 • Ossenisse
 • Sint Jansteen
 • Terhole
 • Vogelwaarde
 • Walsoorden
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hulst? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidwest-Nederland

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 10


Bedwantsen bestrijden Hulst

Rode vlekjes op je lichaam, onverklaarbare bloedvlekjes in je bed en erge last van jeuk. Als je dit herkent, dan is de kans groot dat je te maken hebt met bedwantsen. Bedwantsen bezorgen grote overlast en moeten daarom bestreden worden. Het best is om hiervoor een professional in te schakelen. Onze ervaren bedwantsenbestrijders in Hulst staan 24/7 klaar om jou te helpen. Wij bestrijden dagelijks ongedierte in Hulst en omgeving en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Tegen een vaste, lage prijs zijn onze lokale ongediertebestrijders uiteraard ook bereid om in Sint Jansteen, Kapellebrug of Heikant bij je langs te komen. Neem vandaag nog contact met ons op via 0114-781123.

Waar bevinden bedwantsen zich?

Bedwantsen laten zich vervoeren in handkoffers, kleding, lakens, matrassen en meubelstukken om bij jou thuis te komen. Bedwantsen worden ook wel bedbugs of wandluizen genoemd. Zoals de naam al zegt, bevinden deze beestjes zich vaak in je bed. Bedwantsen houden ervan dichtbij hun voedselbron te verblijven. Dat is de reden dat ze vaak rondom de slaapplek van mensen leven.

Kun je bedwantsen zelf bestrijden?

Gezien hun leefwijze en de manier waarop bedwantsen zich voortplanten, is het bijna onmogelijk om bedwantsen zelf te bestrijden. Het is namelijk lastig om alle plekken waar de bedwants actief is in beeld te krijgen en daarnaast planten ze zich enorm snel voort. De bestrijding van deze beestjes vraagt dan ook om een gespecialiseerde aanpak. Het enige wat je kunt doen, is voorkomen dat bedwantsen zich verder door je huis verspreiden. Hoe? Laat alle spullen in de besmette ruimte liggen en versleep geen matrassen of dekens naar een andere kamer. Laat het vanaf dan over aan een professional.

Professionele bedwantsenbestrijding in Hulst en omgeving

Onze bedwantsenbestrijding specialisten in Hulst zijn ervaren in het vinden en bestrijden van alle bedwantsen die zich verstoppen in jouw huis. De oplossing tegen je bedwantsenplaag is dan ook het inschakelen van onze lokale professionals, die je binnen 24 uur helpen tegen een vaste, lage prijs. Uiteraard staan wij ook dagelijks voor je klaar in de om Hulst liggende plaatsen, zoals Sint Jansteen, Kapellebrug en Heikant om jouw bedwantsen te vakkundig bestrijden. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wil jij weer genieten van je welverdiende nachtrust, neem dan direct contact met ons op of laat je meteen door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 te bereiken voor al jouw ongedierteproblemen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!