Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Hoogezand
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0598 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Hoogezand

Heb je een zilvervisjesplaag in je huis? Maak je geen zorgen, want onze professionele zilvervisjesbestrijders weten hoe ze jouw zilvervisjes moeten bestrijden. Omdat wij lokaal werken, zijn we altijd in de buurt en binnen 24 uur ter plaatse. Wij bestrijden dan ook al jouw ongedierte in heel omgeving Hoogezand, zoals Hoogezand, Foxhol en Woudbloem, zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Onze service is snel en vakkundig en altijd tegen een vast, laag tarief. Wil je graag vrijblijvend advies, wat meer informatie over bestrijdingen of meteen al een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wil je liever dat wij jou benaderen? Laat je gegevens dan hier achter en wij bellen of mailen je direct terug.

Hoe zien zilvervisjes eruit?

Het lichaam van het zilvervisje is zeven tot twaalf millimeter lang, heeft drie staart-achtige draden en twee lange antennes. Ze hebben glanzende, fijne schubben met een zilveren kleur; vandaar de naam. Plekken in je huis waar wordt gekookt, gewassen en gedoucht, zijn geliefd door zilvervisjes. Ze geven namelijk de voorkeur aan warme, vochtige plekken. Vooral in nieuwbouwwoningen tref je veel zilvervisjes. Dit komt doordat deze woningen goed geïsoleerd zijn en er weinig wordt geventileerd. Oftewel, het ideale leefklimaat voor het zilvervisje.

Zilvervisjes in je woning

Zilvervisjes zijn kleine, grijze insecten die je treft in je huis. Ze zijn voornamelijk in de nacht actief en verstoppen zich graag in de donkere naden en kieren van je huis, waardoor je ze niet snel ziet. Denk hierbij aan plekken zoals achter de plinten en op zolder. Een zilvervisjesplaag kan erg hinderlijk zijn en je wilt ze dan ook zo snel mogelijk uit je huis hebben. Om dit snel en vakkundig voor elkaar te krijgen, roep je het beste de hulp in van een professionele ongediertebestrijder in de buurt.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Hoogezand en omgeving

Zilvervisjes vormen een echte plaag wanneer ze met velen zijn. Waarschijnlijk hebben jouw buren ook last van zilvervisjes, waardoor je ze het best gezamenlijk kunt verwijderen. Voor het beste resultaat laat je dit doen door een professionele ongediertebestrijder. Bel of mail meteen voor directe hulp van onze lokale professionals uit Hoogezand die beschikken over jarenlange ervaring. Ook ’s avonds en in het weekend kan je contact met ons opnemen, wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar. Onze vakkundige zilvervisjesbestrijders zorgen voor een oplossing voor jouw probleem binnen 24 uur. Wij verlenen onze diensten in Hoogezand, maar ook in de omgeving, zoals Hoogezand, Foxhol of Woudbloem.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hoogezand, Annerveenschekanaal, Borgercompagnie, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Foxhol, Froombosch, Hellum, Kiel-Windeweer, Kolham, Kropswolde, Lageland, Meeden, Muntendam, Nieuw Annerveen, Nieuw-Scheemda, Nieuwediep, Noordbroek, Oud Annerveen, Sappemeer, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Spijkerboor, Steendam, 't Waar, Tripscompagnie, Veendam, Wildervank, Woudbloem, Zuidbroek, Zuidlaarderveen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 12 minuten geleden
  • SSL beveiligde website