Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Hoogezand
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0598 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Hoogezand

Heb je last van hinderlijke, vieze ovenvisjes en wil je ervan af? Voor een snelle, effectieve bestrijding moet je bij onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Hoogezand zijn. Wij zorgen al binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Ook bestrijden onze lokale bestrijders jouw ongedierte in de omgeving van Hoogezand, dus ook in Annerveenschekanaal, Oud Annerveen of Spijkerboor komen wij graag bij je langs. Zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, neem daarom direct contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je bij ons terecht.

Wat zijn ovenvisjes?

Ovenvisjes komen veel voor. Deze insecten zijn familie van zilvervisjes en papiervisjes en behoren allen tot de franjestaarten. Ovenvisjes zijn donkergrijs van kleur, hebben geen vleugels en hebben lange antennes op hun kop. Dit beestje wordt ongeveer twee tot drie jaar oud. In principe zijn ze niet gevaarlijk, maar een groot aantal zorgt voor erge overlast. Ovenvisjes zijn hinderlijk en niet bepaald fris om in huis te hebben, daarom wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van af. Daarbij dragen ze ook bacteriën met zich mee en is het alleen daarom al van belang om ze te bestrijden.

Waar vind je ovenvisjes?

Ovenvisjes worden aangetrokken door warmte. Keukens, bakkerijen en restaurants zijn daarom erg aantrekkelijke plekken. Daarnaast zijn ze gek op niet al te droge plaatsen en dit is de reden dat je ze vaak ook treft in de badkamer of op zolder. Ovenvisjes zijn lichtschuw en komen daarom niet snel buiten, want in het volle zonlicht overleeft het ovenvisje nog geen uur. Ze eten bijna alles wat organisch is, zoals suiker, koolhydraten, granen, lijm en papier.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Hoogezand en omgeving

Grote overlast voorkom je door de ovenvisjes te laten bestrijden door onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Hoogezand. Dus is de overlast bij jou thuis niet meer te overzien en woon je in Hoogezand of omstreken? Wacht dan niet langer en schakel onze lokale bestrijder in. Dagelijks voeren wij bestrijdingen uit tegen ovenvisjes in Hoogezand en omgeving. Wanneer je in Annerveenschekanaal, Oud Annerveen, Spijkerboor of een andere plaats in de buurt van Hoogezand woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief. Neem nu contact met ons op of laat je direct terugbellen. Wij informeren je over de mogelijkheden van ovenvisjesbestrijding bij jou thuis. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hoogezand, Annerveenschekanaal, Borgercompagnie, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Foxhol, Froombosch, Hellum, Kiel-Windeweer, Kolham, Kropswolde, Lageland, Meeden, Muntendam, Nieuw Annerveen, Nieuw-Scheemda, Nieuwediep, Noordbroek, Oud Annerveen, Sappemeer, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Spijkerboor, Steendam, 't Waar, Tripscompagnie, Veendam, Wildervank, Woudbloem, Zuidbroek, Zuidlaarderveen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9323 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 18 minuten geleden
  • SSL beveiligde website